Reparacija oštećenja na vetrobranskim staklima

Carglass je najveća internacionalna kompanija za zamenu i reparaciju automobilskih stakala. Postoji u više od 30 zemalja, a na srpskom tržištu uspešno posluje već 10 godina.

Mi u kompaniji Carglass smo ponosni na naš moto „Reparacija pre svega“ – uvek ćemo pokušati da repariramo napukli vetrobran pre nego što ga zamenimo, štedeći Vam obično na taj način i vreme i novac potreban za zamenu. Reparacija pukotine na staklu traje kraće nego zamena, a često pukotine na staklu nisu toliko velike da je zamena neophodna.
 

Prednosti reparacije:

- Klijentu se može pomoći istog trenutka
- Reparacija traje svega pola sata do sat vremena, a zamena 3 sata
- Reparacija je jeftinija od zamene
- Staklo se vraća u svoje prvobitno stanje (kad je staklo oštećeno, ono gubi zaštitnu funkciju)
- Sačuvaćete fabrički ugrađeno staklo
- Carglass daje neograničenu garanciju na reparaciju i u slučaju daljeg širenja oštećenja i zamene stakla, od cene zamene se oduzima cena reparacije

 Ljudi su uglavnom upoznati sa reparacijom malih oštećenja, međutim moguće je popraviti i veće linije ukoliko je to tehnički moguće i Carglass to jedini radi u Srbiji. Naravno, najbolje je da dođete kod nas kako bismo utvrdili da li je linija za popravku. Važno je da što pre reagujete, jer će se u suprotnom linija dalje širiti, u nju će ulaziti voda i prljavština, a onda ćete morati da zamenite staklo.

Svoj dolazak možete zakazati na broj telefona 011/208-47-44 ili putem Internet stranice www.carglass.co.rs

Pogledajte još i: