1.000.000 km garancije na novi 1.6 I-DTEC motor

Na konferenciji za štampu prvog dana međunarodnog Sajma automobila u Beogradu, Honda je kao novitet predstavila novi 1.6 i-DTEC agregat, jedinstveno inženjersko i dizajnersko rešenje potpuno novog dizel motora. Tim povodom,  Delta Automoto je svim kupcima ovog modela u Srbiji u periodu od 22.03. do 30.04.2013. obezbedio 1.000.000 km garancije na motor i menjač (detaljnije uslovima garancije na www.honda-srbija.rs).

Kada je u pitanju sajamski nastup, najatraktivniji uslovi finansiranja uz kamatnu stopu od 4.99% obezbeđeni su za novi CR-V, za koga se očekuje i da će privući najviše pažnje.

Civic sa specijalnom sajamskom cenom za osnovni model od 14.990 i Accord sa cenom za osnovni model od 21.900 su takođe ono što će privući značajnu pažnju u svojim segmentima.

Zvezda sajamskog nastupa je svakako novi Civic 1.6 i-DTEC - model  sa najboljim odnosom efikasnosti i odziva na gas u klasi.

“Napravljen u Evropi, u našoj fabrici u Velikoj Britaniji, ovaj automobil ima najnoviji Hondin 1.6 dizel agregat, prvi motor u Evropi iz naše nove Earth Dreams tehnologije. Napravljen specijalno za evropsko tržište, ovaj automobil predstavlja impresivnu kombinaciju performansi i ultra niske emisije CO2. Sa 120ks, pri čemu emituje samo 94 grama CO2 po kilometru, ovo je najlakši motor u svojoj klasi koji istovremeno omogućuje i agilnost i dinamičko ubrzanje”, rekao je Honda Manager za razvoj evropskih tržišta, g.Stuart Taylor, u svom obraćanju na konferenciji. Cena modela u Comfort paketu opreme iznosiće 18.990 EUR.

Direktorka Honde, Aleksandra Đurđević, pozvala je prisutne da posete i Hondin štand motocikala u Hali 2, na kome je, po prvi put u Srbiji, izložen Moto GP motocikl, i to poslednji RC213V koji je prošle godine vozio Dani Pedroza.

PR Delta Automoto

Foto: Honda Srbija i Autoblog.rs

Pogledajte još i: