2014 Buick LaCrosse

Buick je objavio prve zvanične slike i detalje o obnovljenoj verziji modela LaCrosse koji će premijeru imati na predstojećem Salonu automobila u Njujorku.

2014 LaCrosse će se na američkom tržištu naći ovog leta, a pored doteranog eksterijera odlikuju ga i modernizovani enterijer i bogatija oprema.

Ukratko, 2014 LaCrosse je dobio izmenjeni prednji gril, nova LED prednja svetla, LED zadnja svetla, promenjene branike, nove alu točkove, hromiranu lajsnu pozadi, novu instrument tablu, redizajniranu centralnu konzolu, nova sedišta, poboljšan kvalitet materijala, novu generaciju IntelliLink infotainment sistema, sisteme Side Blind Zone Alert, Lane Change Alert, Lane Departure Warning, Forward Collision Alert, Rear Cross Traffic Alert i Automatic Collision Preparation, kao i opcioni Ultra Luxury Interior Package.  


LaCrosse modelske godine 2014 će se nuditi u verzijama sa samo prednjim i pogonom na sva četiri točka, sa izborom od dva benzinska motora (2.4L i 3.6L V6), oba u paru sa šestostepenim automatskim menjačem.

Ivan Mitić – Autoblog.rs

Pogledajte još i: