Akcija za Citroen Berlingo: Kupite najpovoljnije, radite efikasnije

Dolazak jesenjih dana kompanija Avtonova KAB odlučila je da obeleži kampanjom koja će da obraduje sve firme koje koriste manja dostavna vozila u svom poslovanju.

Novi Citroën Berlingo je savremen, svestran i prilagodljiv automobil, koji svojim funkcijama zadovoljava sve poslovne potrebe. Njegove prednosti su mogućnost utovara dve europalete, široka bočna i asimetrična zadnja vrata, prevoz dužih tereta zahvaljujući sklopivim sedištima i još mnogo praktičnih detalja, veoma korisnih u svakodnevnom poslovanju. Može da se nabavi u furgon i business verziji., odnosno sa zatvorenim tovarnim prostorom ili sa dva reda sedišta koja se mogu preklopiti.

Model Berlingo Furgon ima 850 kg korisne nosivosti i volumen od 3,2 m3. Uz lakoću manevrisanja, utovara i istovara robe, nudi i komfornu opremu i prijatnu vožnju, sve ono što je uobičajeno za putnička vozila. Može da se nabavi već za 10.825 evra + PDV.

Model Berlingo Business poseduje dva reda sedišta sa 5 mesta za sedenje. Zadnji red sedišta je preklopiv, tako da je ukupna nosivost 666 kg. Tovarni prostor je zastakljen, a zadnja vrata su dvokrilna sa brisačem i grejačem stakla. Cena za ovaj model je 11.659 evra + PDV.

Berlingo Furgon i Berlingo Business uz obilje dodatne opreme pokreću izvanredni dizel motori 1.6 HDi od 75 KS. Uslovi kupovine su izuzetno povoljni, tako da je, u saradnji sa Raiffeisen Lesing- om, učešće za kupovinu na lizing svega 10% + PDV, period finansiranja 60 meseci, a kamata je samo 1,95%. Uz ove sjajne cene i uslove postoji i mogućnost zamene vozila staro za novo.

Količine svih modela su ograničene, pa oni koji žele kvalitetnu investiciju treba da požure. CITROËN centar nalazi se u Beogradu u Radničkoj 22, a akcija po istim uslovima važi i u dilerskoj mreži širom zemlje.

Izvor: Citroen.rs

Pogledajte još i: