Akcija za Citroen C4 Cactus

Do danas se nije pojavio automobil sa toliko osvojenih nagrada od strane raznih stručnih žirija kao Citroën C4 Cactus. Svetska nagrada za dizajn World Car Design Of The Year, nagrada za najlepši enterijer vozila u 2015 godini, veliki broj nagrada za automobil godine u evropskim zemljama, među kojima je i Automobilski Oskar 2015 u Srbiji, predstavljaju samo mali deo od gotovo 40 priznanja koja krase ovaj revolucionarni model.

Kompanija Avtonova KAB, ekskluzivni uvoznik Citroen vozila u našoj zemlji, započela je junsku prodajnu akciju za kompletnu gamu vozila, pa tako model C4 Cactus FEEL PureTech 82 može da se nabavi već za 13.990 evra. Ukoliko se odabere neki od modela finansiranja uslovi su izuzetno povoljni: kamata je 0%, iznos finansiranja je 8.000 evra, učešće 5.990 evra, vreme finansiranja 36 meseci, a mesečna rata iznosi 222 evra.

Citroën C4 Cactus je pun najsavremenije tehnologije. Ono što se vidi već na prvi pogled su Air Bump spoljni čuvari karoserije od sitnih udaraca i ogrebotina, koji dodatno doprinose atraktivnosti vozila. U unutrašnjosti je vazdušni jastuk za suvozača smešten u krov da bi prostor za noge i pregrada na komandnoj tabli bili praktičnih dimenzija, a tu su i najsavremeniji 7“ touchscreen ekran koji na lak i zabavan način prenosi sve podatke kao i prednja sedišta koja imaju dizajn udobne sofe, čime vožnja vozača i suvozača postaje neuporediva u odnosu na sve ostalo što se nudi u ovom segmentu.

Prtljažnik je veličine 358dm3 i svim putnicima garantuje prevoz dovoljno prtljaga, doživljaj upotpunjuju kamera za parkiranje unazad, prskalice za prednje vetrobransko staklo smeštene direktno u brisače, pomoć pri kretanju na uzbrdici i još pregršt prijatnih iznenađenja.

Benzinski i dizel motori su poslednje generacije, pa u mešovitoj vožnji potrošnja iznosi od 3,4 do 4,6 lit/100km, čime su u ukupnom zbiru troškovi korišćenja C4 Cactus-a smanjeni za 20% u odnosu na referentne modele u segmentu kompaktnih vozila.

Količine su ograničene, Citroen centar je u Radničkoj 22, prekoputa Ade, a ponuda obuhvata i dilersku mrežu. Sve dodatne informacije mogu se dobiti putem sajta www.citroen.rs, na

Facebook
stranici www.facebook.com/Citroen.Srbija, kao i na brojeve telefona 011/3538 575; 3538 590 i 3538 592.

AVTONOVA KAB Marketing

Pogledajte još i: