Besplatna provera stanja vozila u British Motorsu

Dok planirate letovanje, birate krajnju destinaciju i najlepši put za vožnju do nje, u British Motorsu vas pozivaju da dođete kod njih na letnju proveru vašeg vozila.

Njihovi sertifikovani mehaničari pregledaće vaše vozilo da biste bili sigurni da vaše gume, kočnice, klima i sve radne tečnosti funkcionišu savršeno tokom odmora. Ukoliko postoje popravke koje moraju da se izvrše, delovi koji se koriste biće isključivo originalni Jaguar Land Rover delovi, koji savršeno odgovaraju vašem vozilu.

Tokom letnje provere koristiće i video snimke kako bi vam prezentovali potencijalno opasne kvarove. Link ka video snimku biće vam poslat na telefon ili mail kako bi mogli da odobrite izvršenje popravki. Sam proces je brz i neće vam oduzeti puno vremena.

Takodje na raspolaganju vam je i salon u kome uz novine i kafu mozete sačekati vaše vozilo.

  1. Besplatan letnji pregled će uključivati sledeće:

– pregled oslanjanja i kočionog sistema

– brza provera geometrije trapa sa štampanim izveštajem trenutnog stanja

– provera stanja akumulatora

– provera nivoa svih radnih tečnosti

  1. Specijalni popusti za odredjene usluge:

– dezinfekcija klime po ceni od 3000 din

– popust od 10% na svu dodatnu opremu ( metlice brisača, filtere klime)

Originalna dodatna oprema će vam omogućiti da imate sve što poželite tokom letovanja. Da li je to frižider da ohladite hranu i piće za izlet, ili krovni kofer za baš sve što vam treba na letovanju, rešenje vas čeka kod British Motorsa u salonu.

  1. Klijente kojima je potreban redovan servis, čekaju specijalna iznenađenja.S obzirom da je ovo leto u duhu fudbalske groznice, a kompanija British Motors je zvanični sponzor Fudbalske reprezentacije Srbije, i pokloni su u tom maniru.

PR saopštenje

Pogledajte još i: