British Motors proglašen za najuspešniju kompaniju godine JLR grupe u Adria regionu

Kompaniji British Motors ekskluzivnom distributeru Jaguar Land Rover vozila za Srbiju, dodeljena je prestižna nagrada Jaguar Land Rover grupe za najuspešniju kompaniju godine u regionu – JLR Retailer of the year.

Kompanija već skoro godinu dana posluje po svim propisanim standardima Jaguar Land Rover grupe, što je još jednom potvrđeno na poslednjem auditu gde je ispunila 100% standarda. Nagrada za ovako profesionalno poslovanje kompaniji je uručena u petak u Zagrebu i odnosi se na čitav Adria region za 2016/2017 godinu.

„Ovakvo priznanje je potvrda da se trud našeg tima isplatio i da je vidljiv, da se premijum brendovi koje zastupamo u našoj zemlji favorizuju i da smo napravili pravi potez otvaranjem British Motors centra. Nagrada JLR retailer of the year nam je veliki podstrek za dalju budućnost i motivacija da nastavimo u istom stilu“ – izjavio je Ostoja Mijailović, vlasnik i generalni direktor British Motors.

British Motors prodajno-servisni centar otvoren je u avgustu prošle godine. Ovo je najmoderniji centar u istočnoj Evropi, koji je urađen po najvišim propisanim standardima JLR grupacije i uvoznik je i distributer Pirelli i Bridgestone pneumatika.

PR

Pogledajte još i: