Chevrolet Trax u Srbiji od 16.399 evra

Chevrolet u Srbiji najavio je cene svog novog malog SUV-a, Chevrolet Trax-a, čija će početna cena biti 16.399 evra, uključujući PDV. Biće u ponudi u Chevrolet prodajnim salonima od juna 2013.

Trax će biti ponuđen sa tri nivoa opreme. Viši nivoi opreme će uključivati razne pogodnosti, kao što je Chevrolet MyLink. MyLink tehnologija preuzima sadržaj sa pametnih telefona na 7-inčni ekran u boji osetljiv na dodir.

Ovaj sistem takođe nudi lak pristup ličnim listama pesama, foto galerijama, imenicima, i ostalim medijskim sadržajima i podacima koji se nalaze na telefonu. Sistem takođe podržava TuneIn internet radio, Siri Eyes Free, inteligentnog asistenta, kao i BringGo aplikaciju za navigaciju koju možete preuzeti na odgovarajući pametni telefon.

Kroz dostupnu Chevrolet MyLink tehnologiju u automobilu, kupci sa kompatibilnim iPhone pametnim telefonom sa iOS6 sistemom mogu upravljati Siri sistemom da izvrši zadatke dok vozač bezbedno drži oči na putu, a ruke na upravljaču.

BringGo aplikacija košta 49 evra i nudi izveštaje o saobraćaju uživo u trajanju od godinu dana. Može se nabaviti preko iTunes aplikacije i Google Play prodavnica. Za 69 evra možete uzeti istu aplikaciju sa izveštajima o saobraćaju uživo tokom tri godine, i sa ažuriranjem mapa u dva navrata.

Trax kombinuje agilnost malog automobila i raznovrsnost SUV-a, što ga čini savršenim za današnje urbane istraživače. Kupci vozila sa višim nivoom opreme će imati koristi od prednjeg suvozačevog sedišta koje se može potpuno preklopiti, i koje nudi dodatnu fleksibilnost za predmete koji su dugi do 2,3 metra. Kupci će takođe znati da cene standardnu utičnicu od 230V koja se može koristiti za punjenje laptopova i drugih elektronskih sprava bez potrebe za adapterom. 

Veliki broj džepova za spremanje stvari uključuje i pretinac za rukavice sa dva odeljka i ulaze za USB i pomoćne uređaje koji omogućavaju diskretnu konekciju za iPodove, pametne telefone, i druge elektronske uređaje. 

Pogonski sistem podrazumeva 1,4-litarski benzinac sa turbo punjenjem od 140 KS (102 kW), 1,6-litarski benzinski motor i dizel motor od 1,7 litra koji daje 130 KS (96 kW). Kupci će moći da biraju između verzija sa pogonom na prednje (FWD)  i sve točkove (AWD). Sve varijante sa manuelnim prenosom uključuju Start/Stop funkciju. 

PR Chevrolet

Pogledajte još i: