Citroen C-Elysee – ozbiljno dobra ponuda

Ovih dana kompanija Avtonova KAB, ekskluzivni uvoznik Citroën vozila za Srbiju i Crnu Goru, počela je prodajnu akciju za najinteresantniji novitet na našem tržištu, model C-Elysee. Svi koji prate WTCC svetski šampionat u automobilizmu dobro znaju o koliko uspešnom modelu se radi, jer sportska verzija C-Elysee-a ubedljivo vodi u pohodu na svetsku krunu u ovom atraktivnom takmičenju.

Model koji beleži sjajne rezultate prodaje u okolnim zemljama, prilično je zainteresovao i naše vozače. Izgled, izdržljivost, konfor, motoristika i opšti osećaj zadovoljstva i sigurnosti su u C-Elysee-u potpuno jedinstveni. Tome doprinosi i karoserija koja je harmonična i prijatna za oko jer donosi osećaj robusnog vozila zajedno sa širokim rasponom točkova i snažnim linijama. U unutrašnjosti vozila vlada elegantan dizajn, a materijali koji su odabrani su atraktivni, izdržljivi i laki za održavanje. Ono što je važno istaći jesu motori, koji su specijalno dizajnirani da optimizuju sve performance u posebno teškim uslovima eksploatacije. Ako svemu ovome dodamo i ekstremno malu potrošnju od svega 3,7l/100km, onda ne čudi veliko interesovanje za ovako kompletan automobil.

I ovog puta, Avtonova KAB izlazi sa veoma korektnom ponudom za dizel model, tako da akcijska cena za HDI 92 iznosi svega 12.990 evra. Uz izuzetno nisku potrošnju i veoma dobro iskorišćene sve prednosti Citroën tehnologije u segmentu efikasnosti i sigurnosti, ovaj model nudi i prtljažni prostor od čitavih 506 litara. U serijsku opremu spadaju: klima uredjaj, potpuni bezbednosni paket, kompletan elektro paket, putni računar, prednja svetla za maglu, radio CD MP3 i još dosta toga za prijatan ugodjaj u vožnji. Količine su ograničene, a akcija traje do isteka zaliha.

Podsetimo da uz onaj najatraktivniji model, u salonu Avtonova KAB i salonima dilera u Novom Sadu, Nišu i Podgorici mogu da se vide, testiraju i nabave i ostali novi modeli iz Citroën-a, kao što su restilizovani C3, novi C4 ili nedavno premijerno prikazan C4 Picasso. Uz odlične uslove finansiranja i izuzetno dobre cene, naročito za dizel modele, Citroën vozila su munjevito izbila na sam vrh atraktivnih ponuda u našoj zemlji.

Citroën centar nalazi se u Radničkoj 22, a sve dodatne informacije možete dobiti na sajtu www.citroen.rs, ili se pridružiti na

Facebook
stranici www.facebook.com/Citroen.Srbija gde ovih dana počinje velika igra sa sjajnim poklonima sa sve ljubitelje Citroën vozila.

AVTONOVA KAB Marketing

Pogledajte još i: