Citroen Colorterapia – dizajn, udobnost, tehnologije, noviteti i sjajni uslovi kupovine

Kompanija Avtonova KAB ove jeseni nudi svim zainteresovanim kupcima posebne mogućnosti kupovine najtraženijih Citroën modela C3, C3 Aircross i C4 Cactus.

Citroën C3 krase dvobojna karoserija od 9 boja i sa 3 različite boje krova, koje prate kolor paket detalji u istoj boji na svetlima za maglu, kućištima retrovizora, zadnjim bočnim staklima i bočnoj zaštiti Airbump®. U unutrašnjosti su dostupna 4 nivoa opreme.

Tokom ove akcije uz srednji paket opreme Feel EDITION dobijaju se kao poseban poklon automatski klima uređaj, audio sistem sa 7“ touch screen ekranom u boji na kome su sve funkcije za udobnu vožnju, Mirror Link opcija koja omogućava da sadržaj svog mobilnog telefona vidite na velikom ekranu u vozilu, komande na volanu, Bluetooth i USB priključak, 6 zvučnika i svetla za maglu.

Citroën C3 Aircross, novi SUV, odlikuje se neverovatnom mogućnošću personalizacije sa 90 kombinacija spolja i 5 različitih unutrašnjih uređenja. Dodatno ga krase: povišeni klirens, podignuti položaj vozača, prednji i zadnji spojler, najnovije tehnologije sa 12 sistema za pomoć u vožnji, ekran od 7“ sa svim funkcijama u vozilu, bežično punjenje mobilnih telefona i specijani Grip Control, sistem protiv proklizavanja na teškim terenima.

Citroën C4 Cactus izdvaja izuzetan novitet po pitanju udobnosti, Hidraulični progresivni jastuci, kao i sedišta Advanced Comfort. Nova limuzina C4 Cactus nudi 31 kombinaciju za personalizaciju spoljašnosti, izbor 9 boja karoserije i 4 kolor paketa, a opremljen je između ostalog i sistemom za pristup i pokretanje vozila bez ključa, kamerom za vožnju unazad od 180°, aktivnim sistemom pomoći pri parkiranju, sigurnosnom kočnicom kako bi se smanjio rizik od frontalnog udara, sistemom za upozorenje o napuštanju trake, prepoznavanjem ograničenja brzine, inteligentnim svetlima za noćnu vožnju i 3D navigacijom sa prepoznavanjem glasa. 

Efikasnost ovih modela odražava se i u gami snažnih i ekonomičnih benzinskih PureTech motora najnovije generacije, višestruko nagrađivanim proteklih godina, i dokazanim dizel motorima BlueHDi sa najnovijim filterima za očuvanje životne sredine.

Svi Citroën modeli tokom trajanja ove akcije imaju specijalne cene, sa popustima koji se kreću čak do 2.500 evra.

Test vožnje mogu da se zakažu u Citroen centru u Radničkoj 22 ili kod dilera u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Čačku i Bačkoj Topoli. Sve dodatne informacije mogu se dobiti i putem sajta www.citroen.rs.

PR saopštenje – Avtonova KAB

Pogledajte još i: