Čolović briljirao na Beranovcu

Drugu trku prvog takmičarskog vikenda na kružnim stazama Sporstkog auto karting saveza Srbije u organizaciji AMSK KV rejsing tima iz Kraljeva, na Beranovcu u popunosti je obeležio Dejan Čolović koji je slavio za polovinu dužine automobila ispred Darka Božilovića u klasi IX.

Sa starta je diviziju poveo Božilović, da bi u četvrtom krugu u krivini jedan Čolović imao bolji izlaz i na pravcu pre mostića prešao u vođstvu, koje je uspeo da sačuva do finiša. U klasi 3 Dragan Filipović još jednom je bio na visini zadatka osvojivši prvo mesto bez mnogo muke. Debitant Srefan Stojanović, za razliku od subote kada je završio kao šesti u nedeljnom izdanju odličnom vožnjom sasvim zasluženo domogao se trećeg stepenika na pobedničkom postolju. Aleksa Radojković je još jednom bio najbrži u klasi 8, što se može reći i za Uroša Brkića u klasi 5, Maria Zahirovića u klasi 6, odnosno Marka Vukašinovića u klasi 4.

Hibrid je bez iznenađenja po pravilu bio pun uzbuđenja, ali ovog puta bez iznenađenja kada je pobednik u pitanju, jer je posle 12 krugova slavio Časlav Tošić ispred Viktora Davidovskog. Žestoka borba vođena je za poziciju tri između čak četiri vozača, Jovana Lazarevića, Marka Pavlićevića, Nenada Mijaljevića i Petra Miloradovića koji su kroz cilj prošli u pola sekunde.

Mali N protekao je u fer i sportskoj borbi, bez mnogo neizvestnosti kada je pobednik u pitanju. Od starta do cilja vrlo rutinski ne ispuštajući vođstvo slavio je Đorđe Ristić ispred Miloša Paunovića.

Div 1 trka nedelja

Div 2 trka nedelja

Div 3 trka nedelja

Div 4 trka nedelja

Izvor i više slika na sajtu Plumrace.com

Pogledajte još i: