Dacia na BG Car Show-u

Dacia je za ovogodišnji sajam u Beogradu pripremila posebnu ponudu, kako za svoje najprodavanije modele, tako i za celokupnu gamu svojih vozila.

Svi potencijalni kupci najprodavanijeg modela, Dacia Sandero, mogu da ga nabave već po ceni od 7.990 evra za verziju Sandero Life 1.2 16v, sa paketom opreme koji podrazumeva klima uređaj, radio CD/MP3 player sa bluetooth-om i svetla za maglu.

Posebna verzija Sandero Stepway je ponuđena po ceni od 8.990 evra za verziju Sandero Stepway Ambiance 0.9 TCe 90 KS, koji sada u ovom paketu sadrži radio uređaj. Po ceni od 9.990 evra verzija Sandero Stepway Prestige nudi bogat paket opreme koji dodatno sadrži multimedijalni uređaj sa navigacijom – Media Nav.

Za sve ljubitelje SUV vozila pripremljena je i specijalna ponuda za Duster Life 1.6 4x2, koji može da se kupi već za 11.990 evra.

Ukoliko kupci imaju potrebu da svoj novi automobil nabave putem finansiranja, Dacia finansiranje je obezbedilo beskamatni kredit i lizing na period do četiri godine, do maksimalnog iznosa finansiranja od 5.000 evra za sve modele, odnosno do 8.000 evra za modele Duster i Lodgy. Za one kupce koji imaju potrebu za višim iznosom finansiranja, u ponudi je i kredit do perioda od šest godina, uz kamatnu stopu od samo 1.99%, bez limita iznosa finansiranja.

Sve kupce koji svoje novo vozilo izaberu za vreme trajanja sajamske akcije očekuje i besplatna petogodišnja garancija za sve modele.

PR saopštenje – Dacia

Foto: Auto.blog.rs

Pogledajte još i: