Delta Motors je pripremio seriju specijalnih ponuda pod nazivom “7 dana” za nove BMW automobile sa lagera koji su dostupni za isporuku odmah

Premijera novog modela Toyote Avensis razervisana je za Nišlije, jer će upravo prvi put u Srbiji ovaj model moći da se vidi u Nišu, na Sajmu automobila koji se održava od 2. do 4. oktobra u hali Čair. Raavex group ima jedan od najvećih štandova na Sajmu a na tom prostoru biće izloženo čak 13 modela brendova Citroen, Toyota i Great Wall.

"Radujem se Auto Moto Festu Niš 2015" počinje naš razgovor Sanja Grozdanović, direktorka marketinga Raavex group doo u Nišu.

"Moja očekivanja nisu prevelika, što se tiče same prodaje, već Sajam po meni ima najviše informativni karakter, ali generalno mnogo ljudi dođe na Sajam i onda dugoročnije razmišlja o kupovini dobrog automobila. Očekujem korektnu posetu i očekujem da će se kupci klasificirati i da neće biti samo šetača već onih koji zaista za sebe žele dobar automobil. Na samom Sajmu i u narednih mesec dana sigurno će posetioci razmišljati o našim modelima, čim posete Sajam jer Raavex sprema premijeru za Sajam, te su moja očekivanja velika."

Da li danas Nišlije kupuju automobile na kredit, lizing ili a retko u kešu?

"Sasvim sigurno, izgubila se ona srednja klasa, imamo danas one koji vrlo lako kupuju automobile ili one koji sebi ne mogu da priušte ni neku robu manje vrednosti a samo želja ostaju automobili. Ne kupuju se iključivo preko kredita i lizinga, ali svi oni koji prate auto industriju, mislim na banke i osiguravajuće kuće, svi oni imaju danas odlične ponuda za korisnike. Puno brendova pa tako i Citroen, Toyota i Great Wall mogu da prodaju vozila uz beskamatno finansiranje koje je danas dostupno i često je za korisnike vrlo primamljivo. Odnos nabavke preko kredita i kupovina u kešu je u nekom odnosu 50:50. Brendovi Raavex-a jesu vezani i za pravna lica tako da imamo puno onih koji mogu na osnovu svog poslovanja priušte sebi novi auto. Mi se trudimo da prodajemo, kako se to kaže "kredit" jer su uslovi više nego dobri, generalno mislim da se ne razlikujemo od ostalih dilera što se načina kupovine tiče."

Da li su cene korigovane zbog Sajma automobila u Nišu?

"Kompletna gama, koju mi nudimo, nikad jeftinija nije bila, ako se neko opredeljuje za nabavku, trenutno je odličan trenutak za to. Ja sam već deset godina u ovom poslu i tvrdim da automobilima nikad niža cena nije bila." kaže za Niške Vesti Sanja Grozdanović, direktorka marketinga Raavex group doo.

Kako će izgledati niška premijera Citroena, Toyote i Great Wall-a?

"Mi nećemo pratiti način izlaganja kao na beogradskom Sajmu, već pravimo našu priču. To neće biti klasičan štand, potrudili smo se da Nišlije koje dođu na Auto Moto Fest budu zadovoljne onim što će videti tih dana. Na našem štandu će biti ukupno 13 automobila, od toga šest Citroena, šest automobila Toyote i jedan model brenda Great Wall. Nudimo od modela ono što Nišlijama jeste pristupačno, biće i atraktivnih modela ali je fokus na onim modelima koje današnji čovek može da priušti. Mi smo se u Citroenu fokusirali na najpoznatije modele C3, C-ELYSEE, C4 KAKTUS, BERLINGO MULTISPACE a prava poslastica je luksuzni model DS4.

Što se tiče Toyote mi smo bogati ponudom i ne provociramo cenom...ponudićemo na Sajmu ono što imamo na legeru da možemo da ispoštujemo rokove brze isporuke. Na niškom štandu Toyote biće nova Toyota Aygo, Yaris, Auris, Corolla i srpska premijera Toyota Avensis. Uspeh je da je Raavex group obezbedio vozilo da bude na niškom sajmu i pre novinarske premijere.

Great Wall će imati samo jedan model i svakako taj model koji će biti izložen biće ekskluziva za Niš.

"Čitava priča je tematska, imamo breme na leđima da mi uvek pružamo nešto više, interesantnije i drugačije... Imaćemo na samom štandu i priču o bezbednosti u saobraćaju. Biće tu i lepih mladih žena koje će imati sve informacije o izloženim automobilima.

Potrudićemo se da uzmemo nagradu za najbolji štand, kroz smeh, govori za Niške Vesti Grozdanović i dodaje da jeste njihov štand najveći ali kako ona kaže brendovi koje prodaje Raavex diktiraju tempo i prostor.

"Volela bi da osetim pozitivnu energiju među izlagačima i znam da možemo da učinimo da nam tih dana u hali Čair bude lepo ali pre svega takmičarski zabavno" završava Sanja Grozdanović direktorka marketinga Raavex group doo u Nišu.

Izvor: Nisajam.rs

Pogledajte još i: