EHCC 2016 – Nikola Miljković u Španiji dobio vredno priznanje

Srpski automobilista, 21-godišnji Beogradjanin NIKOLA MILJKOVIĆ, u španskom Ovijedu, udaljenom od Srbije čak 2.500 km primio je vredno priznanje - STATUU ZA TITULU ŠAMPIONA EVROPE NA BRDU 2016.

Na severu Španije našeg mladog asa, NAJMLADJEG ŠAMPIONA EVROPE U ISTORIJI TOG TAKMIČENJA, sačekali su njegovi navijači, mladi ljudi koji su bili oduševljeni NIKOLINIM vožnjama. Vreme sa njima je prosto proletelo, sačinjene su fotografije a naš sjajni junior je Špancima uručio prigodne kurtoazne poklone i nešto od sponzorskog materijala poznate firme RAVENOL.

Svečanost u OVIJEDU, pod okriljem FIA, protekla je i u susretu sa vozačima drugih „micubišija“, Česima, Slovacima i sa Italijanom MILJOLIJEM. Svi su se podsetili na proteklih 12 staza i na duplo toliko trka i svi od reda su našem vozaču poželeli još lepši i još uspešniji nastavak karijere, znajući da je ova sezona bila i oproštaj NIKOLE MILJKOVIĆA od BRDSKOG ŠAMPIONATA EVROPE. Planovi TEMPO TIMA i REAL MOTORSPORTA su sada okrenuti ka kružnim stazama, ali, o tome u nekom drugom tekstu.

Izvor: Mojsvetbrzine.rs

Pogledajte još i: