Fiat, Alfa Romeo i Jeep na BG Car Show-u

Kompanija FCA SRBIJA DOO, generalni distributer i uvoznik poznatih automobilskih brendova FIAT, Alfa Romeo, FIAT Professional, Jeep i Abarth, izložiće na sajmu DDOR BG CAR SHOW 05 čak 14 modela automobila sa različitim nivoom opreme: 500L, 500, 500X, Punto, Panda, Tipo, Abarth, Alfa Giulietta, Mito, Jeep Renegade, Wrangler, Cherokee i Grand Cherokee.

 

U sklopu komercijalne kampanje pod nazivom „Racionale gama“, FCA Srbija je još tokom februara ponudila model Fiat 500L po atraktivnoj ceni od 9.990 evra.

Ova ponuda se odnosi na određene uslove kupovine u slučaju da vlasnik poseduje automobil stariji od deset godina koji bi želeo ovom prilikom da reciklira. Time ostvaruje pravo da po povlašćenoj ceni postane vlasnik novog modela Fiat 500L Pop.

Ali nije samo 500L jedina zvezda ove ponude, tu su i članovi Fiat porodice: kompaktna i funkcionalna Panda po ceni od 7.990 evra; omiljen u gradskoj vožnji Punto po ceni od 8.990 evra; ikona italijanskog stila Fiat 500 za 9.490 evra, kao i uzbudljiv model Fiat 500X po ceni od 14.490 evra.

Novina u ovoj akciji je i činjenica da totalno havarisana vozila pripadaju kategoriji za reciklažu i nije obavezno da budu starija od deset godina. Prilikom kupovine, na uvid je potrebno doneti potvrdu o vlasništvu starog vozila, koje od sada više ne mora da bude u vlasništvu kupca minimum šest meseci. Ponuda pod ovim uslovima kupovine važi do kraja marta.

Izvor: Sajam.rs

Foto: arhiva Auto.blog.rs / Fiat / Jeep

Pogledajte još i: