Fiat Automobili Srbija i UNICEF za „Školu bez nasilja”

Svi posetioci štanda Fiat Automobili Srbija na ovogodišnjem Sajmu automobila biće u prilici da kupe autentične suvenire - majice, magnete, priveske za ključeve i jelkice za osveženje automobila, pobedničko rešenje konkursa „Fiat 500L Proudly made in Serbia“. U saradnji sa UNICEF-om, Fiat Automobili Srbija će novac prikupljen od prodatih suvenira u periodu od 22. do 31. marta, tokom trajanja Sajma u potpunosti donirati akciji „Škola bez nasilja”.

Kreativni konkurs „Fiat 500L Proudly made in Serbia“ pokrenula je kompanija Fiat Automobili Srbija u saradnji sa Kulturnim centrom Beograda, u novembru prošle godine. Poziv je bio upućen neafirmisaim dizajnerima kao i iskusnim kreativcima.

Prva nagrada na konkursu bila je osim izrade predmeta, putovanje u Fiat dizajn centar, čuveni Centro Stile u Italiji i tablet računar, dok su druga i treća nagrada bile tablet računari. Od velikog broja pristiglih rešenja, odabrano je 35 originalnih radova koji su predstavljeni na izložbi u Kulturnom centru Beograda, tokom januara meseca ove godine.

Kompanija Fiat Automobili Srbija prodajom suvenira na Sajmu želi da pomogne akciju UNICEF-a “Škola bez nasilja”, ali i ujedno promoviše radove mladih i kreativnih umetnika. Istovremeno, ljubiteljima Fiat-ovih automobila pruža se prilika da za uspomenu sačuvaju lepe i korisne suvenire, ali i pokažu svoju humanost na delu.

PR Fiat Automobili Srbija

Pogledajte još i: