Grand Motors: Fordovi modeli mesec dana po izuzetnim cenama

Već na početku nove poslovne godine, Fordov ovlašćeni uvoznik, distributer, prodavac i serviser, kompanija Grand Motors, potencijalnim kupcima nudi priliku da po povoljnijim cenama od redovnih postanu vlasnici nekog od atraktivnih modela...

... iz putničkog ili programa lakih komercijalnih vozila: od 16. januara do 16. februara organizuje se tradicionalna prodajna kampanja Fordomanija. U celoj prodajno-servisnoj mreži ovog brenda u Srbiji biće ponuđena ograničena količina vozila po znatno nižim cenama – i do 3.000 evra u dinarskoj protivvrednosti.

Među modelima koji će po specijalnom cenovniku biti dostupni tokom ovogodišnje Fordomanije su Fiesta Active SUV, Fiesta, C-MAX, Mondeo, EcoSport i gotovo sva laka komercijalna vozila.

Kao i ranijih godina, dnevnu ponudu vozila potencijalni kupci će moći da prate na sajtu www.ford.rs, a u Grand Motorsu skreću pažnju i na dodatne popuste koji će važiti samo 48 sati. To je, dakle, šansa za najbrže, jer su količine i rokovi za potpisivanje ugovora o kupovini striktno ograničeni.

Posebne povoljnjosti tokom prošlogodišnje Fordomanije, odnosno mogućnost kupovine po izuzetnim cenama, iskoristilo je više od 120 novih vlasnika Fordovih vozila širom Srbije.

U Fordomaniji, kao i protekle godine, osim Grand Motorsovih prodajno-servisnih centara u Beogradu, Subotici, Novom Sadu i Nišu, „učestvuju“ i prodajno-servisni partneri u Kragujevcu, Čačku, Šapcu i Jagodini.

PR saopštenje – Grand Motors

Pogledajte još i: