Honda modeli u specijalnoj zimskoj ponudi

Honda Srbija je pripremila jedinstvenu ponudu za modele Civic, HR-V i CR-V, koji se do kraja godine mogu kupiti po posebnim cenama i specijalnim uslovima finansiranja uz atraktivne kamatne stope.

Uz novi Honda automobil kupce očekuje i set zimskih guma, koje će tokom zimskog perioda vožnju učiniti bezbednijom.

Ponuda se odnosi na ograničen broj vozila i traje do 31. decembra 2016. godine.

Honda Civic sa benzinskim agregatom 1.4 i-VTEC (100KS) u osnovnom paketu opreme Comfort, sada je dostupan po ceni od 15.490 eura, uz kamatnu stopu od 1.99%. Sa pametno osmišljenom mešavinom stila, ekonomičnosti i sigurnosti, model Civic nudi sve - od uzbuđenja do praktičnosti. Jedinstvena Magična sedišta pružaju mogućnost maksimalnog korišćenja prostora prilikom putovanja ili prenošenja većih predmeta.

U Hondi HR-V sa novim benzinskim agregatom 1.5 i-VTEC (130KS) i standardno bogato opremljenim Comfort paketom opreme, kupce po ceni od 19.990 eura i kamatom za finansiranje od 2.99% sada dodatno očekuje i savršeno integrisani Multimedijalni uređaj sa 8” HD ekranom osetljivim na dodir, navigacijom i kamerom za vožnju unazad. U prostoru za putnike model HR-V nudi najveću prostranost i fleksibilnost u klasi crossovera, a zahvaljujući inovativnom Hondinom sistemu Magičnih sedišta, donosi visok nivo prilagodljivosti.

Honda CR-V sa 1.6 i-DTEC dizel agregatom (120KS) sa prednjim pogonom, u izuzetno opremljenom paketu Elegance NAVI, dostupan je po ceni od 27.590 eura, uz kamatnu stopu od 2.99%. Model CR-V predstavlja spoj modernog dizajna, uzbudljivih performansi, udobnosti premijum automobila, a pritom je izuzetno štedljiv i pristupačan.

Iza modernog i dinamičnog dizajna Honda modela nalazi se čitav niz naprednih tehnologija koje su u službi bezbednosti putnika.

Kupovinu Hondinih modela moguće je obaviti i kroz program “zamene staro za novo“, bez obzira na brend automobila, uz besplatnu profesionalnu procenu korišćenog automobila.

Za detaljne informacije o specijalnoj ponudi posetite Hondin salon u Omladinskih brigada 33a na Novom Beogradu i salon ovlašćenog dilera AC “Stojanov” na Zrenjaninskom putu 16 u Novom Sadu.

Test vožnju Honda modela možete zakazati putem sajta www.honda-srbija.rs ili putem telefona 011/2010 903, 2010 914 i 2010 971.

PR saopštenje

Pogledajte još i: