Honda na BG Car Show-u

HONDA SRBIJA je, u susret DDOR BG CAR SHOW 05, formirala ponudu vozila iz prodajne game, koja su dostupna za isporuku odmah, a od 1. marta, u okviru predsajamskih uslova, kupcima Honda modela na raspolaganju su različiti prodajni i postprodajni benefiti.

 

Honda civic je najprepoznatljiviji oslonac ovog modela izuzetnog komfora, savremenog stila eksterijera, inovativnog dizajna enterijera i najsavremenijih bezbednosnih karakteristika.

Restilizovani model civic hatchback dostupan je sa benzinskim agregatima 1.4 (100KS) i 1.8 (140KS) sa manuelnom i automatskom transmisijom, u nivoima opreme comfort, elegance i type sport.

Honda CR-V. U liniji SUV modela, restilizovani CR-V dostupan je sa benzinskim agregatom 2.0 (155KS) i 4WD tehnologijom u nivoima opreme elegance i lifestyle. Inovativni dizel 1.6 i-DTEC agregati obezbeđuju fino podešeni balans između performansi i efikasnosti. Dostupni sa 120KS u 2WD verziji i 160KS high power sa 4WD tehnologijom, nude agilniji pogon od drugih dizel agregata. Uz snažniju verziju dizel agregata dostupna je i automatska 9-stepena transmisija.

Novi HR-V model donosi idealnu kombinaciju putničkog vozila i malog crossovera, u kojoj se savršeno kombinuju udobnost, stil i ekonomičnost. Dostupan je uz efikasne agregate, benzinski 1.5 (130KS) i dizel 1.6 (120KS).

Precizna 6-stepena manuelna transmisija omogućava vozne performanse na visokom nivou, ali i dobar osećaj u modifikovanim nivoima opreme comfort, elegance i executive.

Posebna pogodnost je omogućena kupcima koji kupovinu novog vozila žele da realizuju po principu zamene staro za novo, koja uključuje profesionalnu procenu korišćenog vozila bez obzira na brend i pređenu kilometražu, usklađenu sa tržišnim kriterijumima, pod uslovom da je vozilo kao novo kupljeno u Srbiji. Ponuda sadrži i dodatne prodajne i postprodajne pogodnosti, o kojima kupci mogu da se informišu u ovlašćenim Hondinim prodajnim salonima.

Izvor: Sajam.rs

Foto: arhiva Auto.blog.rs / Honda

Pogledajte još i: