HONDINA MOTOVACIJA 2014

U jeku aktuelnih moto akcija „Moj prvi motocikl“ i velike prodajne akcije,Honda Srbija organizuje i „otvoreni dan“ za testiranje raznih modela motocikala pod nazivom „Hondina Motovacija 2014“.
U akciji koja će biti održana u subotu 30.
avgusta od 10 do 17 časova u Honda salonu na Novom Beogradu, zainteresovani ljubitelji dvotočkaša moći će da testiraju Hondine test modele.
Pored najprodavanijeg skutera u Evropi PCX 125 na raspolaganju će biti skuteri FORZA i INTEGRA. Za vožnju će biti dostupan i Hondin naked motocikl CB 500F, dok će nešto iskusniji vozači imati mogućnost testiranja modela NC 700X.
Broj test vožnji nije ograničen, tako da će svi vozači moći da uživaju u vožnji i više od jednog modela.
U Hondinom salonu biće izložen legendarni motocikl Fireblade 1000RR u specijalnoj SP ediciji, zatim model Crosstourer koji je pravi predstavnik teške kategorije motocikala i ostali modeli među kojima su nešto modifikovani NC 750X, PCX 125, CBR 125R i drugi.
Svi posetioci će biti u prilici da ostvare popust od 20% na Hondinu originalnu moto opremu.
Motovaciji će prisustvovati instruktori, kao i polaznici auto škole Pravo, koji će na improvizovanom poligonu voziti ponuđene test modele, a iskusniji polaznici uz pratnju instruktora moći će test motocikle da izvezu i na otvoren put.
Svi učesnici Motovacije obavezno moraju poneti i kacigu, kao i važeću vozačku dozvolu.

PR DELTA AUTOMOTO
 

Pogledajte još i: