Kompanija Kompresor Italauto otvorila Jeep Alfa Lancia Fiat premium brend showroom showroom

Danas je kompanija Kompresor Italauto otvorila Jeep Alfa Lancia Fiat izložbeni salon u okviru poslovne zgrade GTC skver, u ulici Milutina Milankovica 11b i na taj način otišla korak dalje u kvalitetu koji pruža svojim klijentima.

U originalnom američkom duhu, Kompresor Italauto predstavila je najnovije modele ovih brendova, kao i planove za “bolje pozicioniranje” JEEP  brenda, kroz strateška ulaganja i investicije.

U saradnji sa kompanijom Fiat Automobili Srbija, kao jedini ovlašćeni prodavac i serviser ovih premijum brendova u Beogradu, Kompresor Italauto će svojim kupcima tokom meseca decembra pokloniti do 12 % popusta na sve modele, besplatnu zimsku proveru vozila kao i posebne popuste na servisiranje vozila.

Na samom početku, prisutnima se obratio komercijalni direktor kompanije Fiat Automobili Srbija Gerry Clarke koji je izrazio svoje veliko zadovoljstvo povodom učvršćivanja saradnje sa AK Kompresor i pokretanja novih akcija u cilju zadovoljstva kupaca.

Nakon toga, reč je preuzeo generalni direktor kompanije Kompresor Italauto, Đorđije Jovićević koji je istakao značaj dosadašnjih investicija, predstavio buduće planove kompanije, kao i mnogobrojne pogodnosti za kupce: “Veliko mi je zadovoljstvo što Kompresor Italauto svojim kupcima može da ponudi više od drugih. Pored popusta na nove modele, samo u Kompresor Italauto možete izvršiti “zamenu staro za novo”. Kako bismo zaokružili naše poslovanje u potpunosti, na proleće 2013, našu ponudu dopunićemo i novim premijum JEEP ALFA FIAT LANCIA servisnim centrom”.

Svoje oduševljenje brendom Jeep nije mogao da sakrije ni glumac Mima Karadžić koji je i sam vlasnik ovog premijum četvorotočkaša.

Kompresor Italauto

Pogledajte još i: