Magična ponuda za Citroen vozila sa lagera

Kompanija AVTONOVA KAB, ekskluzivni uvoznik vozila marke CITROËN ponudila je kupcima nabavku vozila sa lagera po specijalnim cenama i uslovima prodaje. Akcijska ponuda obuhvata najtraženije modele, a omogućeni su popusti do čak 3.000 evra.

Sva vozila opremljena su benzinskim i dizel motorima najnovije generacije, gde se posebno izdvajaju motori PureTech koji su nagrađeni prestižnom svetskom nagradom za kvalitet International engine of the year 2015.

Kupcima je omogućena isporuka u najkraćem roku, uz promotivne uslove finansiranja i kasko osiguranja. Magična ponuda predstavlja pravu priliku za kupovinu vozačima koji cene dizajn, bezbednost, udobnost, kvalitet i štedljivu vožnju, uz veoma povoljne uslove održavanja u garantnom i vangarantnom roku.

Iz ponude izdvajamo model CITROËN C-Elysée koji ima izgled, izdržljivost, udobnost, motoristiku i opšti osećaj zadovoljstva i sigurnosti kao daleko skuplji modeli, a materijali koji su odabrani za unutrašnjost su atraktivni, izdržljivi i laki za održavanje.

Tu je i opšti ljubimac, model CITROËN C4, koga odlikuju atraktivno izvajane linije, izuzetan kvalitet izrade, niz originalnih i i ekskluzivnih karakteristika, kao i sjajna paleta motora. Uz novi C4 stižu svi bezbednosni i elektro paketi koji obezbeđuju vrhunsko uživanje za vozača i sve putnike u vozilu.

CITROËN C4 Cactus je najviše nagrađivani model u 2015. Nudi jedinstveni dizajn, spoljašnost SUV vozila, posebne štitnike karoserije od ogrebotina, prednja sedišta u duhu sofe, tablet od 7“ sa svim funkcijama na jednom mestu, inovaciju Magic Wash sa prskalicama smeštenim direktno u brisače, panoramski krov sa apsolutnom zaštitom od spoljne temperature i motore koji omogućavaju veoma malu potrošnju goriva od svega 3,1l/100km.

Već dokazani CITROËN C3 je jedan od najkompletnijih automobila u svojoj klasi i pruža izvanredan komoditet putnicima, a 300 l prtljažnog prostora čine ukupan utisak daleko komfornijim.

Poslastica u ponudi je najmanji CITROËN C1, koji pored savršenog dizajna i neverovatne lakoće upravljanja odlikuju i kompaktne dimenzije, okretnost na putu, besprekorno držanje i najnovije inteligentne tehnologije.

Svi zainteresovani mogu izvršiti i zamenu svog vozila iz ponude “STARO ZA NOVO” po veoma povoljnim uslovima.

Količine svih modela su ograničene, pa oni koji žele kvalitetnu investiciju treba da požure i zakažu svoju test vožnju. CITROËN centar nalazi se u Beogradu u Radničkoj 22, a akcija po istim uslovima važi i u dilerskoj mreži širom zemlje. Dodatne informacije mogu se dobiti na sajtuwww.citroen.rs kao i na Facebook stranici www.facebook.com/Citroen.Srbija.

PR saopštenje - AVTONOVA KAB

Pogledajte još i:

Jaguar Q4  -levo
Jaguar Q4