Mikica Vesnić zaštitno lice ulja Optima

Najkompletniji proizvođač baznih i finalnih motornih ulja u širem regionu, Rafinerija ulja Modriča, predstavila je na BG Car Show novo motorno ulje Optima Specijal i novi sponzorski ugovor sa Mikicom Vesnićem.

Novo ulje namenjeno je svim benzinskim i dizel motorima sa katalizatorom. Rađeno je po svetskim standardima i zadovoljava specifikacije svih evropskih i skoro svih svetskih proizvođača vozila. Interval zamene mu je do čak 50 hiljada kilometara.

Prema rečima Aleksandra Olenjika, komercijalnog direktora Optima Grupe, u godini kada proslavlja 60 godina postojanja Rafinerija u svom asortimanu ima više od 250 proizvoda vrhunske klase. Od osnivanja do danas Rafinerija je proizvela više od milion tona motornih ulja. Planovi su, kako je istakao generalni direktor Rafinerije, Roman Romanov, dalje investiranje u proizvode i proizvodne linije, širenje u regionu, proširivanje asortimana i razvijanje sistema distribucije.

U cilju promovisanja ulja Optima, na Sajmu automobila potpisan je sponzorski ugovor sa našim čuvenim vozačem i aktuelnim šampionom centralne Evrope, Mikicom Vesnićem, koji će se ove godine boriti u Evropskom kupu turing automobila. Vesnić je naglasio da sa Rafinerijom ulja Modriča, njegovim sponzorom od prvog dana, kao što je nekada bila i njegovom ocu Milunu, ulazi u novi projekat, kroz koji će pokušati da se u ovom elitnom evropskom takmičenju predstave u najboljem svetlu.

 

Pogledajte još i: