Nemanja Milovanović i planetwin365 na CEZ šampionatu

Nemanja Milovanović, srpski automobilista, učestvovaće na Centralnoevropskom (CEZ) šampionatu, koji će biti održan od 28. do 30. aprila na stazi Hungaroring u Mađarskoj. Milovanović će pod okriljem brenda planetwin365 voziti u klasi D4-2000ccm E1, Hondu Civic Type R 2000cmm, 260 konja, sa sekvencionim menjačem.

“Posle više godina ponovo nastupam na evropskoj sceni i veliko mi je zadovoljstvo što imam priliku da ostvarim svoju želju, da predstavim brend planetwin365 i sebe u najboljem svetlu. Izuzetno sam srećan što ću nastupati na jednoj ozbiljnoj stazi kao što je Hungaroring, što ću se trkati i odmeriti snagu sa velikim brojem takmičara iz cele Evrope. Daću sve od sebe da postignem što bolji rezultat iako vozim nov automobil sa kojim nisam imao nijedan test, nisam nikada vozio tu stazu, a pošto nisu stigle nove gume voziću sa starim. Ja sam realan i svi mi bez obzira na sve idemo da pobedimo! Ipak, moj cilj je da budem u TOP 6. Ukoliko se to desi biću jako zadovoljan, naročito zbog toga što su u konkurenciji sa mnom takmičari koji voze svetsko prvenstvo.” – rekao je Nemanja Milovanović.

Planetwin365 je treću godinu zaredom potpisao ugovor sa Nemanjom Milovanovićem, koji je i zaštitno lice brenda planetwin365. Taj ugovor omogućiće mu učešće na trci CEZ.

“Veliko nam je zadovoljstvo što smo produžili ugovor sa Nemanjom Milovanovićem i što će on još jednu godinu biti zaštitno lice brenda planetwin365. Takođe, ponosni smo na to što zahvaljujući ovom ugovoru Nemanja uzima učešće na Šampionatu centralne Evrope u automobilizmu. Planetwin365 se trudi, kada god je u mogućnosti, da pomogne mladim sportistima u ostvarenju zavidnih međunarodnih rezultata i nadamo se da ćemo još jednom biti ponosni na Nemanju i njegov uspeh ostvaren u Mađarskoj.” – izjavila je Ana Boros Todić ispred kompanije planetwin365.

Nemanja Milovanović je rođen 20.01.1984. u Beogradu. U Grčkoj je još davne 1995. godine u karting šampionatu osvojio treće mesto. Od 2005. godine do danas, Nemanja se na mnogobrojnim domaćim i međunarodnim takmičenjima plasirao u prva tri mesta. Apsolutni šampion na brdskim trkama postaje 2013., a iste godine i vicešampion u šampionatu Srbije. Prošle godine postao je vicešampion Srbije na brdskim trkama.

 

PR

Pogledajte još i: