Nissan X-Trail sa više hromiranih detalja

Nissan je na sajmu u Ženevi prikazao i svoj X-Trail model koji je debitovao na sajmu automobila u Frankfurtu. Izgrađen na 4x4 zaostavštini brenda ali sa dodavanjem brojnih vodećih na svetu tehnologija i svetu crossovera, novi X-Trail redefiniše segment kompaktnih SUV modela.

X-Trail inspiraciju vuče iz Nissanovih vodećih na tržištu crossover modela kao što su Qashqai, Juke i Murano sa ciljem kreiranja ultimativnog modernog porodičnog vozila koje je namenjeno različitim vremenskim uslovima i različitim terenima.

Novi X-Trail nudi dostignuća slična onima koja nudi i prethodna verzija kada je reč o onome što može da postigne ali dodaje stil i efikasnost crossover modela, uzbudljiv dizajn, inovativne tehnologije i očekivani komfor sa ciljem postavljanja novih standarda u konkurentom tržištu C-SUV modela.

Dizajn novog Nissan X-Trail modela karakterišu linije koje su karakteristične za moderne crossovere sa robusnim izgledom koji je tipičan za SUV modele.

Umesto grubih, četvrtastih oblika i linija prethodne generacije modela, X-Trail nudi premium i dinamički izgled.

Unutra premium karakteristike uključuju hromirane detalje, geometrijske metalik i piano crne završne površine.

Opcije uključuju sofisticiranije štofane materijale koji prekrivaju elemente plus kožne detalje.

Tokom razvoja X-Trail modela kompanija je radila na tome da obezbedi najbolje u klasi brojke kada je reč o ekonomiji i zaštiti čovekove okoline uz istovremeno obezbeđivanje odgovarajuće snage.

Ovo je postignuto smanjenjem mase vozila gde god je to bio moguće u odnosu na prethodne modele, pa su u značajnoj meri korišćeni materijali male mase.

foto © Moto.rs

Izvor: moto.rs

Pogledajte još i: