Novi salon Suzukija na Novom Beogradu

Bogat izbor vozila odmah spremnih za isporuku

Suzuki automobili od nedavno se mogu razgledati i kupiti u novom salonu ovlašćenog uvoznika, kompanije Euro Sumar - na Novom Beogradu, u stambeno-poslovnom kompleksu WEST 65.

I u novom salonu, koji je i dalje u ulici Omladinskih brigada, ali mu se sada brže može prići iz novog Bulevara heroja sa Košara, ponuda Suzukijevih automobila je veoma bogata: uvoznik se potrudio da obezbedi dovoljan broj vozila za isporuku odmah po obavljanju finansijskih formalnosti.

Recimo, po principu plati-i-vozi spreman je novi SWIFT 1.2 opremljen benzinskim motorom DUALJET od 90 KS s prosečnom potrošnjom od samo 4,3 litra na 100 pređenih kilometara, sa Premium paketom opreme koji, između ostalog, sadrži šest vazdušnih jastuka, klima-uređaj, multimedijalni uređaj sa ekranom osetljivim na dodir, upravljač presvučen kožom sa audio i Bluetooth komandama, aluminijumske naplatke itd. Njegova cena u nemetalik boji je 11.390 evra (u dinarskoj protivvrednosti), dok je za metalik boju doplata 450 evra.

I Vitara 1.6 Premium 2WD odmah je spremna za isporuku. S bogatom opremom se nudi za 14.590 evra sa PDV-om, a u metalik boji za 15.040 evra. Za ljubitelje nešto aktivnije, sportske vožnje tu je i Vitara 1.4 BOOSTERJET sa 140 KS, Sport paketom opreme i svim verzijama pogona i menjača. Cena ove Vitare kreće od 16.990 evra sa PDV-om.

Za kupce je odmah spreman i uvek zanimljivi S-CROSS, opremljen BOOSTERJET motorom zapremine 1,4 litra (140 KS), sa pogonom na prednje točkove i paketom opreme Premium.

Oni koji streme još višem komforu, doplatom od 1.600 evra mogu obezbediti izuzetni, ELEGANCE paket opreme koji, u odnosu na Premium, nudi još bogatiju specifikacije iz koje se izdvajaju hromirani aluminijumski naplaci, mape za navigaciju u okviru multimedijalnog uređaja, adaptivni tempomat, radarski sistem podrške pri kočenju, parking senzori napred i pozadi.

Detaljan spisak paketa opreme za navedene modele se nalazi na sajtu uvoznika (www.suzuki-srbija.rs).

I na kraju, s obzirom na to da je ulaz u kompleks WEST 65, u kome se nalazi Suzukijev salon pod nadzorom, a obezbeđenje propušta podizanjem rampe, da biste došli do obezbeđenog parkinga za posetioce, dovoljno je na ulazu reći da želite do salona Suzukijevih automobila.

PR saopštenje - Euro Sumar

Pogledajte još i: