Odbrojavanje poslednjih CR-V vozila sa lagera

Honda Srbija je kupcima popularnog SUV modela CR-V od 15. januara omogućila specijalne popuste čak do 6.300 EUR u zavisnosti od paketa opreme. Akcija se odnosi na poslednji broj CR-V modela treće generacije na lageru i traje do rasprodaje lagera.

Tako se od ove nedelje CR-V 2.0 može kupiti po cenama od 21.900 EUR (za Special Edition sa manuelnim menjačem i bogatom opremom) do 29.900 EUR (za Executive sa navigacijom , automatskim menjačem i najvišom opremom). Svi kupci, pored akcijskog popusta, na poklon dobijaju i metalik boju u vrednosti od 600 EUR. 

Honda je poznata po bogatim paketima dodatne opreme, pa tako CR-V već u osnovnom paketu opreme ima pogon na sva četiri točka, prednje I zadnje parking senzore, dvozonsku automatsku klimu, alu felne 17”, tempomat, napredne sisteme bezbednosti, 8 airbagova i multifunkcionalni kožni upravljač.

Delta Automoto svim kupcima Honda vozila poklanja premium uslugu pomoći na putu Honda Assistance, koja važi na teritoriji cele Evrope 24h dnevno 365 dana u godini.

Kupci Honda automobila imaju i mogućnost kupovine novih vozila po principu zamene staro za novo, nezavisno od brenda korišćenog vozila

PR Delta Automoto

Pogledajte još i: