"Off-road" avantura u Bubanj potoku: Steed 5 TOD uspešno savladao sve prepreke

Bubanj potok, 10. septembar 2015. godine - Unapređena verzija najpopularnijeg pikapa kompanije Great Wall, Steed 5 TOD (Torque on Demand), predstavljena je tokom jedinstvene „off-road“ avanture na specijalizovanoj stazi u Bubanj potoku. Osnovna karakteristika TOD sistema – inteligentnog sistema pogona, jeste mogućnost prilagođavanja uslovima na putu na osnovu automatske procene da li je vozilu neophodan pogon na sva četiri točka.

„Prednosti TOD sistema, koji dolazi u kombinaciji sa ESP, su bolje dinamičke karakteristike kod ubrzanja i usporenja, usklađenost sa drugim sistemima kontrole, kao i smanjenje potrošnje goriva. Unapređena verzija Steed 5 TOD biće dostupna kupcima u Srbiji do kraja godine, dok će standardni modeli biti na popustu“, izjavio je Radovan Berić, direktor GWS Auto Group.

Zahvaljujući vrhunskih performansama, Steed 5 TOD hrabro je savladao sve prepreke na specijalizovanoj „off-road“ stazi, koja između ostalog sadrži uzdužni i kosi nagib, koso korito, vodene, peščane i kamene prepreke, ali i deonicu kroz šumu, dopunjenu preprekama poput „propadanja“ i blatišta. Kompanija Great Wall Srbija pruža mogućnost organizovana stručne obuke na ovoj jedinstvenoj stazi u Srbiji, kao i mogućnost dobijanja sertifikata „Great Wall off-road academy“.

PR saopštenje - GWS Auto Group

Pogledajte još i: