Osvojite FIAT 500L na vikend i obiđite Srbiju

Zapratite FIAT 500L i osvojite ga na vikend

Povodom održavanja gastronomsko-turističkog Festivala Serbika, koji se održava u Beogradu u periodu od 23.- 24.juna 2018.g. na Sava Promenadi, i u okviru kojeg je predviđena i promocija automobila Fiat 500L, organizuje se atraktivna aktivacija na Instagram profilu Proudlymadeinserbia posvećenom putovanju za volanom Fiat 500L. 

(https://www.instagram.com/proudlymadeinserbia/)

Instagram profil Proudlymadeinserbia pronalazi najbolje destinacije, hranu, umetnost, mesta i gradove naše zemlje. Kreiran je kao podsticaj ljudima da istražuju Srbiju koja nudi izuzetne turističke atrakcije i prirodne fenomene. Ako ste ljubitelji prelepe prirode i kulture Srbije, kao i modela Fiat 500L, koji se sa ponosom pravi u Šumadiji u našoj fabrici u Kragujevcu, i želite da ga osvojite na vikend, onda pratite sledeće korake:

  1. Postavite fotografiju omiljene destinacije na kojoj ste bili u našoj zemlji na vašem ličnomInstagram profilu
  2. Zapratite profil @proudlymadeinserbia
  3. Tagujte @proudlymadeinserbia na svojoj fotografiji
  4. U opisu slike stavite i oznaku #proudlymadeinserbia

Post sa najviše sviđanja omogućiće vam da jedan vikend (petak, subota i nedelja) uživate u vožnji Fiat 500L. Za kompletan doživljaj obezbedili smo vam i pun rezervoar. Kampanja traje od 18. do 24. juna. Dobitnika proglašavamo 24. juna u ponoć! Važi za sve na teritoriji Srbije.

PR saopštenje - FCA Srbija

Pogledajte još i: