Predstavljen deo spektakla Masters of Dirt

Fristajl motokroseri - Alister Sejer i Gerhard Mejr, izveli su desetominutni šou u okviru pratećeg programa Sajma automobila, pokazujući trikove koji su samo deo onoga što publiku očekuje na prvom Masters of Dirt spektaklu u Srbiji, koji će biti održan 6. aprila.

Na postavljenim rampama između hala 2 i 3 Sejer i Mejr su izvodili trikove, predstavljajući samo deo jedinstvenog šou programa koji spaja ekstremne sportove, muziku i ples devojaka sa vatrom. Beograđani su uživali u vratolomijama koje su, prkoseći sili zemljine teže, izvodili ovi ekstremni sportisti.

Alister Sejer je dvadesetdevetogodišnji fristajl motokroser iz Južne Afrike, koji se ovim sportom bavi od malih nogu, a profesionalac je od 2004. godine. Prve trikove vežbao je u Kalahari pustinji devedesetih godina, a njegov talenat, hrabrost i harizmu brzo su primetili organizatori velikih takmičenja.

Ovaj sportista kaže da nema omiljeni trik, ali da voli da ih kombinuje i uvežbava dok ne budu perfektno izvedeni. Obožava da vozi Masters of Dirt, jer je to prilika da pokaže sve svoje mogućnosti. Ovo je izuzetno atraktivan sport, a epitet ekstremni najbolje govori koliko je fristajl motokros i opasan sport.

PR Beogradski sajam

Više slika na sajtu Beogradskisajamautomobila.rs

Pogledajte još i: