Predstavljen novi C4 Cactus

Posle lansiranja modela C3 2016 godine i predstavljanja C3 Aircross-a, svog prvog SUV-a u 2017 godini, Citroen prelazi novu etapu u razvoju svojih proizvoda i nastavlja da publiku iznenađuje. Ovog puta sa novim modelom Citroen C4 Cactus na našem tržištu, vrlo brzo posle svetske premijere.

Druženje sa novim lepotanom na četiri točka krenulo je od Citroenovog salona na Adi Ciganliji u Beogradu. Mašine palimo i put krećemo ka Avali, Mladenovcu, Aranđelovcu, gde se zaustavljamo na promociji modela u Etno restoranu Babina reka nadomak Lazarevca. Ono što treba reći jeste da je jedna test tura po Šumadiji svakako mala da bi se opisao ovaj automobil, ali kada dođe na duži test kod nas u redakciju detaljnije ćemo svakako i opisati novog francuskog četvorotočkaša.

Cena od 12.990 evra

Premijerno je predstavljeno hidraulično oslanjanje pod imenom hidraulični progresivni jastuci i sedišta Advanced Comfort, koji zajedno garantuju neverovatnu udobnost u vožnji. Promotivne cene počinju već od 12.990 evra.

 

Novi Citroen C4 Cactus unosi svežinu u segment limuzina spajajući jedinstveni karakter C4 Cactusa sa referentnom udobnošću modela C4. Na radost vozača koji uživaju u svom automobilu donosi novitete kroz 12 tehnologija za pomoć u vožnji, 3 tehnologije za konekciju i sa nagrađivanim benzinskim ekološkim motorima od 110 i 130 KS koji doprinose udobnosti i bezbednosti za volanom.

Udoban pre svega

Ono što ovaj model izdvaja na samoj premijeri je izuzetan novitet po pitanju udobnosti, hidraulično oslanjanje pod imenom hidraulični progresivni jastuci (Progressive Hydraulic Cushions™ - PHC). Premijerno su predstavljenai sedišta Advanced Comfort, pa ova dva svetska noviteta zajedno garantuju novoj limuzini Citroen C4 Cactus neverovatnu udobnost pri vožnji.

Nova sedišta Citroen Advanced Comfort

Zahvaljujući oslanjanju na hidrauličnim progresivnim jastucima filtriraju se nepravilnosti sa puta i stvara se utisak putovanja na letećem ćilimu. Nova sedišta Citroen Advanced Comfort pružaju vrhunsku udobnost pri dodiru i pri sedenju, a u unutrašnjosti kabine pruža komfor koji je u službi prostranosti i osvetljenosti.

Potpuno savremen, novi C4 Cactus nudi izuzetnu akustičnu izolaciju i opremu uz 31 kombinaciju za personalizaciju spoljašnosti, sa 9 boja karoserije i 4 Color paketa (koji se sastoje od prefinjenih detalja u boji), čime se kupcu omogućava da izabere vozilo koje mu najviše odgovara. U ponudi je 5 različitih unutrašnjih uređenja koja nude osvetljenost, mekoću i prefinjenost.

Sigurnije putovanje sa novim tehnologijama

Novi C4 Cactus opremljen je i intuitivnim tehnologijama koje služe za lakše i sigurnije putovanje kao što su sistem za pristup i pokretanje vozila bez ključa, kamera za vožnju unazad koja pokazuje pogled na okolinu od 180°, Park Assistent aktivan sistem pomoći pri parkiranju, aktivna sigurnosna kočnica sa zvučnim i vizuelnim upozorenjem kako bi se smanjio rizik od frontalnog udara, sistem za upozorenje o napuštanju trake, sistem prepoznavanja ograničenja brzine, inteligentna svetla za bezbedniju vožnju noću, 7-inčni ekran osetljiv na dodir, bežično punjenje za Smartphone sa posebnim priključnim prostorom, Mirror Screen funkcija sa kojom vozači uživaju u multimedijalnom sadržaju i aplikacijama svojih pametnih telefona ili CITROEN 3D navigacija sa prepoznavanjem glasa. Prtljažni prostor kod ovog lepotana je skromnih 353 litre.

Štedljivi benzinski i dizel agregati

Novi C4 Cactus je limuzina koja u ponudi ima zastakljenu krovnu površinu i nudi putnicima širok pogled na nebo sa otvorenim i potpuno panoramskim staklenim krovom. Tehnologiju i avanturističku prirodu novog modela naglašava i široki spektar štedljivih i efikasnih benzinskih i dizel motora iz najnovije generacije. Kompanija Avtonova KAB obezbedila je i sjajne uslove nabavke uz promotivne cene. Model Citroen C4 Cactus se nudi u tri nivoa opreme, sa tri različita benzinska i dizel agregatom od 100 KS.

PR

Video: Emisija Abs Show promo

Pogledajte još i:

Jaguar Q4  -levo
Jaguar Q4