Pret-A-Opel i FotOpel takmičenje

Kompanija Opel ove godine sa ponosom proslavlja čak 150 godina uspešnog poslovanja, pa svoj veliki rođendan želi da obeleži na pravi i jedinstven način. Svoju bogatu dugogodišnju istoriju Opel je započeo proizvodnjom šivaćih mašina i bicikala, a danas je najpoznatiji po proizvodnji vrhunskih automobila.

Sa ciljem najave brojnih iznenađenja koje kompanija Opel planira u narednom periodu, prvenstveno vezanih za svoj veliki jubilej, u sredu, 6. juna u Legatu Roduljuba Čolakovića, na Dedinju predstavnici kompanije Opel najaviće novi ciklus Pret-A-Opel i FotOpel takmičenja, koja su pokrenuta prošle godine i već na samom početku su naišla na sjajan odziv.

Tema ovogodišnjeg ciklusa je ''150 godina Opela," a takmičarima je ostavljena velika umetnička sloboda jer u svoje radove mogu da uključe bilo šta što je obeležilo Opel u proteklih 150 godina, od bicikla do automobobila – od Opel Lutzmana do Opel Ampere.

Projekat Pret-A-Opel predstavlja nagradno takmičenje u dizajniranju majica na temu ‘’150 godina Opela’’. Glavni zadatak je dizajnirati zabavnu, atraktivnu i modernu majicu koja se savršeno slaže uz dizajn Opel automobila. O pobedničkim rešenjima odlučivaće profesionalni žiri, sastavljen od poznatih ličnosti, modnih novinara i predstavnika Opela.

Projekat FotOpel je takmičenje u izradi fotografije koja na najbolji način oslikava Opelovu istoriju,  revolucionarni duh i tradiciju dugu 150 godina. Najbolju fotografiju će izabrati profesionalni žiri sastavljen od eminentnih ljudi iz sveta fotografije, poznatih ličnosti i predstavnika kompanije Opel.

Na konferenciji će oba projekta biti detaljnije objašnjena, a svi prisutni gosti će moći da uživaju u fenomanalnom posluženju i retrospektivnoj izložbi prošlogodišnjih fotografija, dok će manekenke prikazati najbolje radove iz prošle sezone Pret-A-Opel takmičenja. Pored toga, biće upućen zvaničan poziv svima koji žele da upotpune Opelovo slavlje i svojom kreativnošću i inovativnim idejama doprinesu razvoju projekata na najbolji mogući način.

Pogledajte još i: