Puno iznenađenja na štandu Renault Nissan Srbija

Na Međunarodnom salonu automobila u Beogradu publici će se premijerno predstaviti pravo iz Ženeve najnoviji Renault Clio, kao i električni Zoe i Twizy

Kao i svaki put na Međunarodnom sajmu automobila Renault Nissan Srbija nastupiće na četiri štanda, i to Renault i Dacia štand u hali 1, komercijalna vozila u hali 4a, dok je Motrio štand postavljen u hali 3a.

Ivana Mitrović, PR menadžer Renault Nissan Srbija

-Odmah nakon Sajma automobila u Ženevi, novi Clio stiže i na Beogradski sajam, pa će naši posetioci imati priliku da ga premijerno vide među prvima u Evropi. Renault je dobro poznat kao jedan od najprodavanijih proizvođača električnih vozila u svetu, pa ćemo domaćoj publici premijerno pokazati i jedan deo naše game električnih rešenja, a to su Renault Zoe i Renault Twizy, a sve to kao najavu komercijalizacije električnih vozila u Srbiji za sledeću godinu - kaže za makina.rs Ivana Mitrović, PR menadžer Renault Nissan Srbija.

Tu je i restilizovani Kadjar

Ona dodaje da će domaća publika imati priliku takođe da vidi i novi restilizovani Kadjar, model koji je početkom godine stigao i na naše tržište.

-Od ostalih Renault vozila biće izloženi Koleos, Megane Grandcoupe, Clio 4, Captur, Megane, Scenic, Talisman, a posebno bi istakli nove motore TCE (115, 140, 160) koje imamo na Megane-u, Scenic-u i Captur-u, agregat dCi 160 EDC (2.0) i motor dCi 200 EDC (2.0) koji imamo na Talismanu - rekla je Ivana Mitrović.

Redovni popusti, dodatni sajamski bonusi…

Komercijalna akcija za Renault vozila je koncipirana u vidu redovnog popusta, dodatnog sajamskog bonusa, dodatnog bonusa koji se odobrava pri kupovini novog vozila ukoliko je prethodno obavljen otkup starog vozila od kupca (zamena staro za novo), produžena garancija 5 godina ili 100.000 pređenih kilometara za sve modele, osim Talismana i Koleosa gde je u pitanju produžena garancija 5 godina ili 150.000 pređenih kilometara. Tu je i kredit i lizing za period do 60 meseci sa kamatom od samo 2,49% uz koji kupci mogu da računaju na besplatno kasko osiguranje za prvu godinu.

Specijalna sajamska verzija za 15.030 evra

-Od specijalnih sajamskih verzija, možemo izdvojiti Megane Berline u verziji Limited sa turbo benzinskim motorom TCe100, koji u ceni od 15.030 evra donosi jako bogat paket opreme koji između ostalog sadrži dvozonski automatki klima uređaj, aluminijumske felne i multimedijalni uređaj R-Link sa navigacijom - objasnila je Ivana Mitrović.

Duster sa 1.3 TCe motorom

Dacia ove godine neće imati specijalne premijere, a od modela će biti izloženi Duster, Logan, Sandero i Sandero Stepway.

-Posebno bi istakla novi 1.3 TCe motor na Dusterima koji se radi u dve verzije 130 KS i 150 KS. Tradicionalno ćemo na sajmu izložiti i Duster GSS, oficijalno vozilo Gorske Službe Spasavanja, čime ćemo najaviti nastavak ove uspešne saradnje koja traje već 7 godina, a taj automobil će ovim fenomenalnim momcima odmah nakon sajma biti predat na korišćenje - kaže Ivana Mitrović.

1, 2, 3…

Komercijalna akcija za Daciju dolazi pod sloganom 1,2,3… Dacia, i svi kupci mogu da računaju na sledeće stavke - 1 godina kasko osiguranja, 2 osnovna servisa, 3% kamate na period od 60 meseci putem Dacia finansiranja, a ova pogodnost važi za sva vozila iz game.

-Svi kupci koji se odluče da finansiraju svoje vozilo navedenim kreditom ili lizingom sa kamatom 3%, mogu da očekuju i poklon u vidu dodatne opreme u vrednosti od 200 evra sa PDV-om za model Duster i 100 evra za ostale modele. Sandero startuje sa cenom 8.290 evra za verziju Essential sa klima uređajem i radio aparatom, ali za ovu sajamsku priliku kreirali smo i posebnu verziju Comfort sa uključenim multimedijalnim uređajem i navigacijom po ceni od 8.990 evra za verziju sa motorom 1.0 SCe 75 - rekla je za makinu.rs Mitrovićeva.

Izvor: Makina.rs

Foto: arhiva Autoblog.rs

Pogledajte još i: