Renault i Dacia sajamska ponuda za BG Car Show 2016

Na sajmu će biti premijerno predstavljeni potpuno novi model, novi Megane četvrte generacije i model Talisman koji će na sajmu doživeti svoju pretpremijeru, obzirom da je zvanični početak prodaje zakazan za početak meseca maja.

Pored novih, pripremljene su posebne ponude aktuelnih Renault modela: Renualt Clio startuje sa cenom od 9.990 € za verziju Authentique Pack cool, ali bismo za kupce izdvojili posebnu seriju Clio Limited, koji u verziji sa benzinskim motorom 1.2 16v dolazi sa cenom od 10.990 €. Ova verzija u svojoj serijskoj opremi sadrži multimedijalni uređaj sa navigacijom – Media Nav, aluminijumske felne prečnika 16“, svetla za maglu, i brojne elemente personalizacije.

Renault Twingo, u specijalnoj limitiranoj seriji Expression plus, u ponudi je po ceni od 8.990 €, a svi kupci mogu da izaberu paket koji sadrži aluminijumske felne prečnika 15“, svetla za maglu, kožni volan i zadnje parking senzore po ceni od samo 1 €.

Posebno izdvajamo ponudu za model Renault Fluence Limited, koji je posebno pripremljen za ovogodišnji sajam. Dolazi u ponudi sa dva motora, sa do sada najpovoljnijom cenom – 10.990 € za benzinsku 1.6 115 KS verziju i 12.490 € za dizel 1.5 dCi 110 KS. Verzija Limited podrazumeva serijsku opremu u vidu automatskog klima uređaja, LED dnevnih svetala, aluminijumskih 16“ felni, Renault kartice „Slobodne ruke“, radio CD/MP3 uređaja i brojnih elemenata bezbednosnih sistema.

Za kupce koji se odluče da finansiraju svoje vozilo putem ponude „Renault finansiranja“ pripremljeni su beskamatni krediti i lizing za period do 5 godina, po sistemu: iznos finansiranja do 10.000 € na 3 godine, 7.000 € na 4 godine i 5.000 € na 5 godina. Za sve kupce koji imaju potrebu za višim iznosom i dužim periodom otplate, pripremljen je kredit sa kamatnom stopom od samo 1.99% za period otplate do 6 godina, bez ograničenja iznosa finansiranja. Ponuda „Renault finansiranje“ primenljiva je na sve modele iz Renault ponude.

Dacia je za ovogodišnji sajam u Beogradu pripremila posebnu ponudu, kako za svoje najprodavanije modele, tako i za celokupnu gamu svojih vozila.

Svi potencijalni kupci najprodavanijeg Dacijinog modela, Dacia Sandero, moći će isti da nabave već po ceni od 7.990 € za verziju Sandero Life 1.2 16v, sa paketom opreme koji podrazumeva klima uređaj, radio CD/MP3 player sa bluetooth-om i svetla za maglu.

Posebna verzija Sandero Stepway biće ponuđen po ceni od 8.990 € za verziju Sandero Stepway Ambiance 0.9 TCe 90 KS, koji sada u ovom paketu sadrži radio uređaj. Po ceni od 9.990 € verzija Sandero Stepway Prestige nudi bogat paket opreme koji dodatno sadrži multimedijalni uređaj sa navigacijom – Media Nav.

Za sve ljubitelje SUV vozila pripremljena je i specijalna ponuda za Duster Life 1.6 4x2, koji može da se nabavi već za 11.990 €.

Ukoliko kupci imaju potrebu da svoje novo vozilo nabave putem finansiranja, Dacia finansiranje je obezbedilo beskamatni kredit i lizing na period do 4 godine, do maksimalnog iznosa finansiranja od 5.000 € za sve modele, odnosno do 8.000 € za modele Duster i Lodgy.

Za one kupce koji imaju potrebu za višim iznosom finansiranja, u ponudi je i kredit do perioda od 6 godina, sa kamatnom stopom od samo 1.99%, bez limita iznosa finansiranja. Sve kupce koji svoje novo vozilo izaberu za vreme trajanja sajamske akcije očekuje i besplatna petogodišnja garancija za sve modele.

PR saopštenjecdf

Pogledajte još i: