Renault Kadjar i Espace predstavljeni u AK Kompresor

Auto kuća Kompresor u saradnji sa kompanijom Renault-Nissan Srbija predstavila je u svom prodajnom salonu dva nova vozila Kadjar i Espace i ovim putem prikazala zvaničnu video reportažu sa Kadjar avanture.

Modeli kao što su Kadjar i novi Espace, svojim dizajnom pokazuju najnovija stremljenja francuskog proizvođača, ali i nagoveštavaju stilski pristup koji će biti primenjen na budućim Renault automobilima. Garancija na Renault modele od pet godina ili 100.000 pređenih kilometara, dovoljan je pokazatelj kvaliteta ovog brenda, kako u svetu tako i kod nas.

Svi prisutni imali su priliku da pogledaju zvaničnu video reportažu doživljaja dobitnika konkursa sa Kadjar avanture, kojom je kompanija Renault želela da približi avanturistički duh Kadjar vozila i pruži autentična iskustva, koja Kadjar donosi. Petar Lončar, dvostruki svetski rekorder u akrobatskom paraglajdingu bio je uključen u avanturu vožnje Kadjara i tandem skok padobranom sa 3.200 metara nadmorske visine.

Auto kuća Kompresor je višedecenijski ovlašćeni serviser i prodavac putničkih i teretnih vozila. U sastavu kompanije u Beogradu, nalaze se dva servisna centra u Rakovici i na Dorćolu opremljeni po najsavremenijim standardima francuskog proizvođača u kojima može dase dobije kvalitetna usluga od ljubaznog i kvalifikovanog servisnog osoblja. Kompresor u ponudi ima modele različitih brendova u ukupno četiri prodajna salona, prodaje polovna vozila u centru za prodaju i otkup polovnih vozila Autoland. Auto kuća Kompresor u svojoj bogatoj ponudi ima najsavremeniji limarsko-karoserijski centar, agenciju za registraciju vozila, tehnički pregled kao i Sixt Rent A Car i full servis leasing Mega rent. Danas, svako 12 vozilo koje se proda na teritoriji Srbije kupljeno je u Auto kući Kompresor.

Izvor: Netauto.rs / PR saopštenje AK Kompresor

Pogledajte još i: