Renault ponuda "Čista petica" i Dacia ponuda "1,2,3"

Renault ponuda "Čista petica"

Renault je za svoje kupce u ovogodišnjoj sajamskoj akciji pripremio ponudu za „Čistu 5icu“.

Svi kupci koji se odluče za kupovinu bilo kog putničkog vozila Renault, dobijaju i paket „Čista 5ica“ koji podrazumeva:

- 5 godina garancije
- Kasko za prvu godinu
- 3 osnovna servisa /zamena ulja i filtera ulja/

Renault ima potpuno obnovljenu i mladu gamu vozila koju će na ovogodišnjem sajmu upotpuniti nova zvezda, model Novi Koleos. On će biti pretpremijerno prikazan publici u Beogradu, a redovna prodaja se očekuje krajem leta.

U nastavku izdvajamo posebne verzije i ponude za modele specijalno pripremljene za kupce koji se odluče za kupovinu u toku sajamske akcije:

- Clio startuje sa cenom od 9.990€, ali bi u ponudi izdvojili verziju Clio Limited 1.2 16v sa cenom od 10.990€. Paket Limited podrazumeva bogat paket opreme upotpunjen Multimedijalnim uređajem sa navigacijom „Media nav“, Aluminijumske naplatke 16“ i brojne elemente dodatne personalizacije.

- Novi Megane u verziji Berline /Hatchback/ Zen 1.6 Sce dolazi po ceni od 13.490€. U cenu je uključen Paket Look koji sadrži Aluminijumske naplatke 16“, Led svetla u obliku slova „C“ i zatamnjena stakla.

- Novi Megane u verziji Grandcoupe /Sedan/ Zen 1.6 Sce dolazi po ceni od 13.990€. U cenu je takođe uključen Paket Look koji sadrži Aluminijumske naplatke 16“ i zatamnjena stakla.

- Kupci modela Captur mogu da očekuju automobile u verziji Dynamique i Outdoor opremljene kamerom za kretanje u nazad, koja za vreme sajamske akcije kupci dobijaju besplatno.

- Model Kadjar je takođe u verzijama Xmod i Bose opremljen dodatnim elementima opcione opreme u vidu Multimedijalnog uređaja RLink /verzija X mod/, te Paket Techno premium /verzija Bose/. Izdvaja se verzija XMod 130 Tce po ceni od 19.690€ sa uključenim sistemom RLink.

Kao i svake godine, svi kupci će moći da izaberu neku od izuzetno povoljnih ponuda Renault Finansiranja. Ove godine bi izdvojili kredit sa kamatnom stopom od samo 1.99% za period od 60 meseci bez limita finansiranja.

Pored ove ponude kupci će moći da pronađu i ostale ponude po svojoj meri, pre svega u vidu beskamatnih „Mikro“ kredita i lizinga, te dinarskih kredita sa fixnom kamatnom stopom za ceo period finansiranja.

Pozivamo vas da nas posetite na ovogodišnjem 53. Medjunarodnom Sajmu automobila u hali 1 beogradskog sajma i uverite se u sjajnu ponudu koju je Renault pripremio, ponudu za „Čistu 5icu“.

PR saopštenje 

Dacia ponuda "1,2,3"

Početkom ove godine, Dacia je obnovila veći deo svoje game, tako da će na ovogodišnjem beogradskom sajmu kupci moći bliže da upoznaju redizajnirane Sandero i Logan , a za sve ljubitelje, premijerno će biti predstavljen i model Logan MCV u popularnoj verziji Stepway.

Pored ovih modela, na štandu će biti izloženi i modeli Duster i Sandero Stepway.

Kao i svake godine, kupci mogu da očekuju uvek više od brenda Dacija, tako da će svi kupci moći da računaju na paket koji je ove godine opisan brojevima 1,2,3…

Svi kupci bilo kog modela Dacia, za kupovinu novog vozila za vreme sajamske akcije ostvaruju pravo na paket:

– Kasko za prvu godinu
– 2% kamate za kredit
– 3 osnovna servisa /zamena ulja i filtera ulja/

Pozivamo kupce da otkriju i sledeće ponude za Dacijine modele:

-Modeli Sandero, Logan i Logan MCV dolaze u osnovnom paketu Ambiance, koji podrazumeva opremu u vidu Klima uređaja, Elektro paketa, Led dnevnih svetala, a specijalno će za vreme sajamske akcije kupci moći da računaju i na Radio CD MP3 uređaj sa bluetoothom koji će za ovu priliku biti uključen u osnovni paket

Cene po modelima su sledeće: Sandero za 7.990€, Logan za 8.250€ i Logan MCV za 8.800€.

-Dacia Duster startuje sa cenom od 11.990€ u verziji Ambiance 1.6 sa opremom koja podrazumeva Klima uređaj, Radio CD MP3 sa bluetoothom, elektro paket.

Samo za ovu priliku, svi Dusteri za čiju kupovinu se kupci odluče u sajamskoj akciji, biće opremljeni Bull barom, posebnim elementom dodatne opreme koji dodatno ocrtava Dusterovu terensku pojavu.

Pored ponude za kredit sa kamatnom stopom od samo 2% za period od 60 meseci, bez limita finansiranja, kupci će moći da pronađu i brojne ponude Dacia finansiranja, u vidu beskamatnih „Mikro“ kredita i lizinga, te dinarskih kredita sa fixnom kamatnom stopom za ceo period finansiranja.

Dodatna pogodnost za sve kupce koji se odluče za Dacia finansiranje predstavlja je petogodišnja garancija.

Pozivamo vas da nas posetite na ovogodišnjem 53. Medjunarodnom sajmu automobila u Hali 1 beogradskog sajma i uverite se u sjajnu Dacia ponudu, jer Dacia uvek daje više.

PR saopštenje

Pogledajte još i: