Reno Jevtović u Prislonici

Kako bi izašao u susret potrebama vlasnika Renault/Dacia vozila, Generalni uvoznik Renault Nissan Srbija, proširio je svoju mrežu novim dilerom za područije Čačka i okoline, kompanijom Jevtović Auto doo iz Prislonice.

U okviru svog prodajno-servisnog centra Mercedes-Benz u Prislonici kod Čačka, kompanija Jevtović Auto doo otvorila je prodajno servisni centar za vozila iz programa Renault/Dacia i time zaokruzila svoju ponudu raznovrsnih, pouzdanih i kvalitetnih modela vozila.

Na atraktivnoj lokaciji, na putu Čačak-Gornji Milanovac (2 km od kružnog toka u Preljini), izgrađen je savremen izložbeni salon za prodaju Renault i Dacia vozila. Neposredno blizu salona nalazi se servisni centar, koji u svom sastavu ima prijemno odeljenje, radionicu za popravku putničkih vozila, magacin rezervnih delova, kao i lepo uređen bife sa Wi-Fi konekcijom, u kome stranke mogu da provedu vreme dok čekaju završetak popravke.

Radionica za putnička vozila opremljena je sa: 3 dizalice (4 radna mesta) nosivosti od 3200 do 5000 kg, jednom makazastom dizalicom za aktivni prijem i reglažu trapa, kao i opremom za ispitivanje kočnica i amortizera. Na raspolaganju je servisno i šlep vozilo za pomoć na putu. Uz veliki broj specijalnih alata, dijagnostički uređaj poslednje generacije i dobro obučeno osoblje korisnicima je omogućena usluga po najvišim standardima.

Pogledajte još i: