Šesti rođendan emisije ABS Show

BS produkcija je počela sa radom u martu 2008. godine kada je na Beogradskom Sajmu napravljena i prva epizoda naše a sada i vaše emisije ABS show. Od prvog dana trudili smo se da vam na male ekrane donesemo najzanimljivije teme i dešavanja iz sveta automobila i auto moto sporta.  

Uspelo nam je!

Na samom početku najveću pažnju smo posvećivali novim automobilima, pa smo već tada u saradnji sa kompanijom Renault Nissan Srbija započeli i naš prvi super auto test i to automobila koji danas zauzima vodeće mesto u prodaji -  Dacia Sandero. Nakon šestomesečnog testa ovog Dačijinog benzinca realizovali smo još jedan super test i to Dacia Sandero u dizel varijanti.

Kroz ABS show predstavili smo vam mnoštvo automobila svih brendova, Renault, Dacia, Citroen, Mercedes, Honda, Fiat, Škoda, Kia, Toyota i mnoge druge. Neki od modela i brendova na srpskom televizijiskom nebu imali su premijeru baš u emisiji ABS Show.

Veliku minutažu posvećivali smo i vestima iz auto industrije i naravno auto moto sporta. Vodili smo vas na sve promocije, sajamske manifestacije i ostala zanimljiva mesta. Ono po čemu smo već nakon godinu dana emitovanja postali poznati jesu i auto moto trke, koje naša tv ekipa prati u celosti sa 3, 4 pa i više kamera. Šampionat Srbije u automobilizmu kroz sve discipline pratili smo i 2009. godine, za šta smo i dobili nagradu sportskog Auto moto saveza Srbije januara 201 godine. ABS Show je emisija koja vas je do danas upoznala sa mnoštvom trkača našeg šampionata kada su u pitanju auto trke, a od 2009. godine verni smo pratioci i moto trka: naša ekipa je u celosti pratila i tri moto dogođaja u šampionatu Srbije sa 3 kamere na svakoj od trka.  A od 2012. godine ekipa emisije ABS SHOW je i zvanična Tv ekipa MOTOSAVEZA SRBIJE. Za zasluge u razvoju auto i moto sporta dobitnici smo jos 4 priznanja.

Pored redovnih rubrika koje smo do sada pripremali za vas (auto press, auto vesti, auto događaji), redovno radimo i mini testove automobila, a hvale radi bili smo prva tv ekipa koja je radila mini test Škode Yeti, Citroena C3, Kie Venga, Citroena DS3.

U našoj emisiji je bilo još posebnih tema. ABS Show je jedino mesto na tv programu vaše televizije gde možete da pratite i priču o tjuning stajlingu i driftu, koju realizujemo u saradnji sa tjuning stajling klubom iz Beograda.

Da podsetimo, 2008. godine održano je po prvi put u Srbiji i takmičenje u driftu King of Europe i to u Kragujevcu. Snimak ovog nadmetanja ekipa emisije ABS Show je realizovala uz pomoć tjuning kluba Beograd i to sa punom televizijskom opremom.Ono na šta smo posebno ponosni jeste i način na koji smo obeležili prvi rođendan naše emisije na Beogradskom internacionalnom sajmu automobila 2009. godine. Naša emisija imala je svoj štand na sajmu, a prva tri dana sa sajma smo izveštavali u direktnim uključenjima na televiziji Kopernikus 1. Prenos je preuzimalo  i 30 TV stanica širom Srbije i Republike Srpske. Danas se emisija ABS Show emituje na 112 tv kanala širom Srbije, Republike Srpske, Hrvatske i Crne Gore. Pored zemaljske televizije, ABS Show se emituje i putem satelita.

Za vas smo u prethodnom periodu pripremali veliki broj zanimljivih priloga na temu zakona o saobraćaju, novih tehnologija, eksluzivnih priča i mnogo toga još.

Naša ekipa je 2010. godine za vas na tv ekrane donela i turističku patrolu do Crne Gore, gde smo vas kroz informacije o novom Citroenu C3 upoznali i sa crnogorskim primorjem. I ove godine nastavljamo tu tradiciju .

2011. godine naša tv ekipa je bila jedina na prvoj Svetskoj test vožnji novog Citroena DS5 u Nici

ABS Show takođe ima odličnu saradnju sa jednim od najposećenijih sajtova kod nas www.polovniautomobili.com, a našu emisiju u celosti objavljuju sajtovi www.polovniautomobili.com, www.autoblog.rs, www.autoportal.rs, www.moto.rs, www.bsprodukcija.com, www.automagazin.rs, www.vesti.rs, www.naslovi.net i mnogi drugi.

Prijateljski sajtovi naše produkcije su i: www.netauto.rs, www.mojsvetbrzine.rs, www.gonzaracing.com, www.f-1 serbia.com, www.reprize.tv, plumrace.rs i mnogi drugi.

Već duže vreme saradjujemo i uzajamno se reklamiramo na sajtu www.polovniautomobili.com

U predhodnih godinu dana naša produkcija se podigla za jednu lestvicu , pa smo tako sa daleko kvalitetnijom opremom počeli da realizujemo nove autotestove ali i izveštaje kako iz zemlje tako i iz sveta.

Uključili smo se u praćenje srpskih automobilista na prestižnim takmičenjima u evropi i svetu Dušana Duce Borkovića i Milovana Mikice Vesnića.

U narednom periodu bićemo jos inovativniji, pripremamo sasvim nešto nesvakidašnje kada su u pitanju auto emisije, pa vam toplo preporučujemo da nas i dalje pratite širom Srbije, regiona pa i celog sveta. Šest godina nije malo ali ćemo se potruditi da i dalje budemo tu za Vas i sa Vama.

Pogledajte još i: