Specijalne pogodnosti prilikom kupovine BMW motocikala

BMW Srbija je za sam početak jeseni pripremio specijalne pogodnosti prilikom kupovine BMW motocikala R1200GS i R1200GS Adventure

 

Ponuda se odnosi na motocikle koji se nalaze na lageru i dostupni su za isporuku odmah, a akcijska ponuda traje do 15. oktobra 2017. godine. Uz posebne finansijske uslove, sa kamatnom stopom od 1,99%, kupce prati i benefit od 1 godine kasko osiguranja i komplet od 3 BMW kofera uračunatih u akcijsku ponudu, koji će upotpuniti uživanje prilikom dužih putovanja.

BMW R 1200GS, ikona među enduro motociklima, pokazao se kao veran saputnik na svakoj moto avanturi, još od 1980. godine kada je definisao svoj segment u svetu motocikala. U saradnji sa BMW Financial Services i programom za finansiranje motocikala 3asy Ride za ovaj model obezbeđena je fiksna kamata od 1,99% i mesečna rata od 199€ na period finansiranja od 36 meseci.

BMW R 1200GS Adventure predstavlja pravi izbor za vozače koji žele da iskažu svoju nadmoć na putu, ali i da uživaju u vožnji u isto vreme. Za ovaj model 3asy Ride ponuda nudi fiksnu kamatu od 1,99%, za period finansiranja od 36 meseci sa mesečnom ratom od 220€.

Svim kupcima BMW motocikala dostupan je poseban program finansiranja 3asy Ride, koji je osmišljen da olakša kupovinu tako da klijenti mogu uvek voziti neki novi model. Srbija se nalazi u odabranom društvu od dvadeset zemalja u svetu koje u ponudi finansiranja imaju 3asy Ride program i to u saradnji sa BMW Financial Services. Program 3asy Ride pruža mogućnost da posle tri godine vožnje kupci izaberu jednu od tri opcije: mogu da otkupe svoj motocikl, vrate ga i izaberu novi ili nastave otplatu preostale vrednosti motocikla.

Ovi jedinstveni uslovi finansiranja omogućavaju BMW Motorrad klijentima da uz jednom dato učešće u finansiranju svake tri godine zamene motocikl za novi kao i da ga kasko osiguraju.

Nijedan drugi motocikl ne može uskočiti u avanturu pouzdano kao što to mogu BMW GS i GS Adventure modeli. Bez obzira na vremenske prilike, vožnja predstavlja uživanje tokom koje mnogi vozači imaju priliku da dožive nezaboravne priče.

PR saopštenje

Pogledajte još i: