Specijalni uslovi finansiranja za BMW i MINI vozila

Specijalni uslovi finasiranja i nikada manje mesečne rate
BMW Serije 1 – već od 222€ mesečno

1000€ bonusa za kupovinu novog vozila u Delta Motorsu

Delta Motors je u saradnji sa BMW Financial Services predstavio posebne uslove finansiranja za kupce novih BMW i MINI vozila u produženoj kampanji koja će trajati do 31.avgusta 2015.

Novi modeli vozila u ponudi ovog načina finansiranja  su: BMW Serije 1, Serije 2 Active Tourer, Serije 3, Serije 5 i X3, kao i svi modeli MINI vozila, a klijenti koji se u ovom periodu odluče za zamenu staro za novo stiču pravo na dodatnu povoljnost od 1.000 eur bonusa za kupovinu novog vozila. Ova specijalna ponuda BMW Financial Services ima za cilj da privuče sve potencijalne kupce novih BMW i MINI vozila, a posebno one klijente koji već imaju vozilo bilo kog brenda u svom vlasništvu, pod uslovom da je kao novo kupljeno u Srbiji,  ili su ga kupili putem nekog načina finansiranja, lizinga ili kredita.

To u stvarnosti izgleda ovako: u slučaju da se kupovina novog vozila odvija kroz zamenu staro za novo, kupci dobijaju ekskluzivnu finansijsku ponudu koja pre svega ne iziskuje od njih dodatna sredstva, a istovremeno im omogućava da se iz salona odvezu sa novim BMW ili MINI modelom automobila. Tim koji radi procenu korišćenih vozila saopštava klijentu najbolju otkupnu vrednost za njegov automobil, koja se dalje koristi kao učešće za kupovinu novog modela. Ako je  korišćeno vozilo koje je predmet procene kupljeno na lizing ili kredit,  kroz ovu stimulativnu ponudu, delom novca od otkupne cene se prvo reguliše ostatak vrednosti po ugovoru za to vozilo, a preostali deo novca služi za učešće kod novog finansiranja.

Finansijska ponuda za sve kupce je pripremljena na period od 3 godine u toku kojeg klijent isplaćuje deo vrednosti vozila. Po isteku ugovora, nakon 3 godine, preostaje takozvana otkupna vrednost koja u slučaju ove kalkulacije iznosi 40% od nabavne vrednosti novog vozila. Ovu vrednost klijent može regulisati na razne načine: isplatom u celini i uzimanjem vozila u lično vlasništvo; refinansiranjem ove vrednosti na određeni dodatni period; dolaskom u salon Delta Motorsa na procenu tržišne vrednosti, koja bi se na kraju završila novom zamenom staro za novo, baš kao što je proces i započeo.

Ključna prednost ovakve ponude je u tome što je ukupna vrednost vozila koja se finansira praktično podeljena u tri dela :

           prvi deo koji se sastoji u učešću, za koje je poslužila vrednost korišćenog vozila samog klijenta kroz zamenu staro za novo;

           drugi deo koji se sadrži u 36 atraktivnih mesečnih rata koje klijent plaća u periodu trajanja ugovora;

           treći deo  koji se sastoji u otkupnoj rati, odnosno balonu, koji je zapravo povod ili predmet ponovnog dogovora za otkup korišćenog i finansiranja nekog novog vozila

Delta Motors u saradnji sa BMW Financial Services ima nameru da kroz stimulativne uslove finasiranja nagradi lojalnost svojih kupaca,  ali i da u narednom periodu priblizi vrednosti BMW i MINI automobila svim potencijalnim klijentima kroz afirmativnu zamenu staro za novo i sto povoljniji dolazak do novog vozila.

PR saopštenje - Delta Motors

Pogledajte još i: