SRPSKA ASOCIJACIJA UVOZNIKA VOZILA I DELOVA I CUBE POTPISALI UGOVOR O SARADNJI

Srpska asocijacija uvoznika vozila i delova i kompanija CUBE, lider na tržištu poslovnih podataka u Srbiji, potpisalisuugovor o dugoročnoj poslovnoj saradnji. Tim ugovorom kompanija CUBE postaje zvaničan partner Asocijacije koji će vršiti prikupljanje i obradu podataka o novoregistrovanim putničkim i lakim dostavnim vozilima na mesečnom nivou. U isto vreme, Asocijacija i njene članice, uvoznici vozila, obavezuju se da u javnosti koriste samo zvanične podatke ove kompanije kada je broj prodatih vozila u pitanju.

Izveštaji kompanije CUBE baziraju se na zvaničnim podacima MUP-a Republike Srbije i ujedno predstavljaju najpreciznije i jedine autorizovane izveštaje o novoregistrovanim vozilima u Srbiji. Analize su rađene po međunarodno prihvaćenim standardima i u njima se mogu naći sve relevatne  informacije o količini novoregistrivanih vozila, i to po:

  • Vrstama vozila
  • Proizvođačima/brendovima
  • Modelima
  • Vrsti, jačini i zapremini motora
  • Boji
  • Pregled prodaje po regionima i opštinama

Analize kompanije CUBE o broju novoregistrovanih vozila namenjene su svima koji profesionalno prate sektor autoindsutrije, a prvenstveno distributerima vozila, proizvođačima, uvoznicima i distributerima auto-delova, ulja, maziva, akumulatora, auto guma i svakako zaljubljenicima u auto industriju. Ovim činom CUBE učvršćuje svoju poziciju kao informator srpske privrede uz već intenzivnu saradnju sa vodećim udruženjima i asocijacijama u državi.

Iako se detaljni izveštaji prodaju, osnovni podaci su dostupni na sajtu kompanije CUBE, i to na adresi http://cube.rs/asocijacija-trzistevozila/

Srpska asocijacija uvoznika vozila i delova okuplja 30 članova, mahom uvoznika većine automobilskih brendova prisutnih na našem tržištu.

CUBE  kompanija je vodeći pružalac poslovnih informacija u Srbiji. Nedavno jeza razvoj inovativne poslovne platforme CUBE dobio investiciju od milion evra od strane vodećeg evropskog investicionog fonda ENIF, posredstvom South Central Ventures. Njihove alate koristi više od hiljadu klijenata za bolje poslovno odlučivanje, automatizaciju poslovnih procesa i unapređenje prodaje.

Pogledajte još i: