Star Import d.o.o. - Generalni distributer kompanije Daimler za Srbiju i Crnu Goru

Mercedes-Benz Srbija i Crna Gora d.o.o., zvanični predstavnik kompanije Daimler AG, nastavlja svoje poslovanje u Srbiji počevši od 1. februara 2014. godine pod novim imenom - Star Import d.o.o. u okviru Emil Frey Grupe.

Emil Frey Auto Centar d.o.o. je nova maloprodajna kompanija u Beogradu koja će pružati usluge prodaje i postprodaje svim Mercedes–Benz, smart, Fuso i Setra klijentima.

Mercedes-Benz Srbija i Crna Gora d.o.o. prenela je svoje poslovne operacije na novu kompaniju Star Import d.o.o. u okviru Emil Frey Grupe, jedne od najvažnijih grupacija u automobilskom poslovanju u Evropi.

Emil Frey Grupa je porodična kompanija iz Švajcarske sa sedištem u Cirihu. Kompanija je pretežno fokusirana na automobilsku industriju (veleprodaja putničkih vozila, maloprodaja putničkih vozila, finansiranje vozila, kao i logistika za automobile i rezervne delove) posluje u Švajcarskoj, Francuskoj, Nemačkoj, Madjarskoj, Českoj, Poljskoj, i od skoro u Hrvatskoj. Ove godine slavi 90 godina postojanja i predstavlja jednog od najvećih distributera u Evropi sa preko 30 brendova.

PR Star Import d.o.o.


Pogledajte još i: