Subaru Ćurčić održao lokalnu prezentaciju Subarua XV

Kompanija „Subaru Ćurčić“, jedan od dva ovlašćena dilera Subarua u Beogradu, tokom proteklog vikenda održala je lokalnu prezentaciju najnovijeg modela u proizvodnoj gami ovog čuvenog japanskog proizvođača pod nazivom XV.

Prezentacija je organizovana povodom obeležavanja pet godina zvaničnog poslovanja u prodajno-servisnoj mreži Subarua u Srbiji, a pored kupaca, poslovnih partnera, novinara i prijatelja kompanije, prigodnoj svečanosti prisustvovao je i ambasador Japana u Srbiji, Njegova ekselencija gospodin Tošio Cunozaki.

Prisutne je pozdravila gospođica Olivija Katami, direktorka kompanije „Nikos C.Kattamis (Serbia&Montenegro) Ltd.“ koja je zvanični uvoznik i distributer vozila Subaru za tržišta Srbije i Crne Gore. Ona je posebno istakla osnovne kvalitete Subarua – bokser motor i simetrični pogon na sve točkove koji ove godine slavi 40 godina od prve ugradnje 1972. godine u putnički automobil „subaru leone estejt“.

Gospodin Kendži Mukai iz kompanije „Fudži hevi indastris“, proizvođača Subarua iz Japana, uručio je sertifikat za servisiranje ovih vozila mehaničaru komanije „Subaru Ćurčić“ gospodinu Fahrudinu Rastoderu.

Gosti su bili u prilici da obave kratku test vožnju novog „subarua XV“, a sve one koji to nisu učinili tokom prezentacije, pa i sve druge koji su zainteresovani za testiranje „subarua XV“ kompanija „Subaru Ćurčić“ poziva da im se obrate i zakažu test-vožnju.

PR Subaru 

Pogledajte još i: