Tago Car - novi diler Citroen vozila u Novom Sadu

 Na glamuroznoj svečanosti, koja je u četvrtak uveče priređena na brodu Cepelin kod Petrovaradinskog mosta, novosadska firma Tago Car zvanično je postala diler za Citroën vozila na teritoriji Vojvodine.

U nesvakidašnjem ambijentu broda na Dunavu sijali su najnoviji modeli francuskog proizvođača, izazivajući neskriveno oduševljenje prisutnih. Među zvanicama iz javnog i političkog života bilo je primetno zadovoljstvo što Novi Sad dobija avangardan prostor za iste takve modele Citroën-a.

Pored prodajnog salona, Tago Car je otvorio i zvaničan servis za Citroën vozila, u kome već važi akcija sa neverovatno povoljnim sniženjima na rad i delove.

Zvezde večeri bili su elitistički DS modeli, a najviše interesovanja izazvao je novi model Citroën C-Elysee, koji se nedavno pojavio na našem tržištu i izazvao veliko interesovanje zbog svoje cene, izgleda i kvalitetne izrade. U Tago Car-u najavljuju uskoro nove akcije koje će obradovati mnoge zaljubljenike u Citroën vozila.

Za sve informacije u vezi nabavke novih vozila, zatim zamene po sistemu «staro za novo», kao i svih vrsta servisnih usluga možete posetiti salon Tago Car u ulici Kej žrtava racije bb, ili pozvati telefonom na broj 021/426-477 ili 425-091.

AVTONOVA KAB Marketing

Pogledajte još i: