Tokom vikenda skoro 60.000 posetilaca

 

Tokom proteklog vikenda Međunarodni salon automobila u Beogradu posetilo je 59.848 posetilaca. Samo u nedelju 24. marta Sajam je posetilo skoro 27.000 ljubitelja automobilizma.

Možda razlog ovako dobre posete nisu samo premijere novih modela automobila i vanredno lepe hostese, nego i to što nikad nije bilo više nagrada za posetioce na Međunarodnom salonu automobila u Beogradu.

Najsrećniji posetilac 51. međunarodnog salona automobila, u nagradnoj igri u kojoj mogu da učestvuju svi posetioci sa kupljenim ulaznicama, dobiće najnoviji model automobila FIATA PANDA 1. 2 Lounge, koju poklanjaju Fiat Automobili Srbija i Beogradski sajam,  dok će najsrećnijim učesnicima 7. sajma motocikala “Motopassion“ biti dodeljene čak tri nagrade: Motocikl “Keeway outlook 150”, komplet moto opreme “Dainese” i “Keeway” kaciga mod.39.

U četvrtak će na Beogradskom sajmu biti porodični dan, kada će Salon automobila moći da poseti cela porodica sa jednom celodnevnom ulaznicom od 500 dinara. Međunarodni salon automobila otvoren je do 31. marta svakog dana od 10 do 20 časova.

PR Beogradski sajam

Foto: Autoblog.rs





 

Pogledajte još i: