Toyota RAV4 Elegant jeftinija 4.000 evra

Kako piše Auto magazin, Tojota Srbija pripremila je specijalno iznenađenje za sve one koji žele da nabave SUV automobil sa 4×4 pogonom. Sada je pravo vreme za kupovinu ovakvog automobila, ne samo zbog početka zimske sezone, već i zbog toga što su cene niže i do četiri hiljade evra.

Konkretno, na akciji je “RAV4” u dve verzije – sa benzincem zapremine 2,0 litra i 151 konjskom snagom, kao i sa 2,0 D-4D dizelašem sa 124 “konja”.

Benzinac je jeftiniji četiri hiljade evra, tako da umesto 34.100 evra sada košta 30.290 evra. Za taj iznos dobija se “multidrajv S” automatski, odnosno CVT menjač, za koji je inače potrebno izdvojiti 1.800 evra ukoliko se nabavlja neka druga verzija sa drugim paketom opreme.

Za navedenih 30.290 evra, osim automatskog menjača, dobija se “elegant” paket opreme koji je pretposlednji u cenovniku. Od njega je bogatiji samo “egzekjutiv”, koji zapravo ima samo kožu kao dodatak. Drugim rečima, “elegant” ima sve što je neophodno da bi se oprema mogla nazvati luksuznom.

Standard su komande menjača na volanu, dodatno zatamnjena zadnja stakla, električno preklopivi retrovizori, kožni detalji na komandnoj tabli i u vratima, alu-felne prečnika 18 inča, električno otvaranje vrata prtljažnika sa daljinskom komandom, ksenonski farovi, otključavanje bez ključa sa startovanjem motora na dugme, navigacija, kamera za vožnju unazad…

Identičnu opremu ima i dizelaš, s tim što je njegova cena niža – ovako opremljen auto može da se nabavi za 29.990 evra, što je tačno dve hiljade evra manje u odnosu na regularnu cenu iz cenovnika. Broj vozila je ograničen.

Izvor: Magazinauto.com

Pogledajte još i: