Velike prolećne servisne i prodajne akcije za sva Citroen vozila

U sredu 10. aprila kompanija Vitro Group Inc, zvanični uvoznik i distributer Citroen vozila i rezervnih delova za Srbiju i Crnu Goru, počinje veliku servisnu akciju u svom servisu u Radničkoj 22, prekoputa Ade. Odlično prihvaćena zimska akcija izazvala je veliko interesovanje i za prolećno sredjivanje vozila, tako da svi koji žele mogu u pravom trenutku, po izuzetno povoljnim uslovima, da pripreme svoje ljubimce za lepe dane koji su pred nama.

Akcija obuhvata sve neophodne radove tokom prolećnog sredjivanja vozila i odnosi se na: prodaju i ugradnju letnjih pneumatika, čišćenje sistema klima uredjaja, proveru i servis kočionog sistema, čišćenje sistema za ubrizgavanje i, naravno, redovan servis vozila.

Vitro Group Inc nastavlja sa odličnom praksom za vreme trajanja servisne akcije, pa je predvidjeno sniženje cena za sve ugradjene servisne delove od 10%. Na ovu sjajnu ustedu treba dodati i drugo sniženje od 10% koje se odnosi na sve vrste radova i usluga u servisu.

Akcija traje od 10. aprila pa sve do 15. maja, kako bi se izbegle velike gužve koje su nastale tokom zimskog trajanja popusta. Radno vreme servisa je od 8 do 16h radnim danom i subotom od 9 do 14h. Pregled i radove možete zakazati telefonom na brojeve 011/35 38 583 i 35 38 589 ili direktno u Radničkoj 22 u Centru Vitro Group Inc.

Medjutim, ovo nije jedina akcija, kada su Citroen vozila u pitanju. Nakon velikog interesovanja za sve modele francuskog proizvodjača, tokom trajanja nedavnog Sajma automobila, u Vitro Group Inc su odlučili da daju još jednu šansu za povoljnu nabavku svima koji su se u medjuvremenu konačno opredelili za Citroen. Sajamske cene ostaju na snazi sve do kraja ovog meseca, a mi ćemo podsetiti samo na pojedine.

Premijera na našem tržištu, model Citroen C-Elysee, limuzina gotovo 4,5 metara duga sa benzinskim motorom od 1,2 litara, 72 KS i prosečnom potrošnjom od 5,3 l/100km košta svega 9.980 evra. U opremu koja ide uz njega ulaze i ABS, ESP, prednji i bočni vazdušni jastuci, centralno zaključavanje sa daljinskim upravljačem, servo upravljač podesiv po visini, električni podizači prednjih stakala, putni računar.. i ostala standardna oprema za modele te klase, uz opasku da ga krasi i prtljažnik veličine čitavih 506 dm3, dakle pravi porodični automobil uz izuzetnu cenu.

Na sve ovo treba dodati da je model C-Elysee konstruisan specijalno za tržišta kao što je naše, s obzirom da je dodatno ojačan zbog lošije putne mreže, a i da su motori napravljeni od veoma izdržljivih materijala, sposobnih da s lakoćom funkcionišu i pri lošijem kvalitetu goriva od onog u zemljama Evropske unije.

Pored ove premijerne ponude i ostali modeli Citroen vozila imaju veoma atraktivne sajamske cene. Navešćemo da je model Citroen C3 moguće nabaviti već od 9.956 eur, model novog Citroena C4 već od 12.521 eur, a u ove izvanredne ponude ulaze i modeli iz premijum segmenta, linije DS, pa se tako cena prelepog DS3 kreće već od 12.711 eur.

U način kupovine novog vozila ulazi i nabavka putem sistema staro za novo. Za sve dodatne informacije možete pozvati na telefon 011/35 38 555.

Pored ovih izvanrednih cena, Vitro Group Inc je odlučio da nastavi i sa sajamskom akcijom posebnih poklona za kupce novih vozila. Uz kupovinu modela C-Elysee, C4 ili DS3 dobija se i poklon vaučer za letovanje za dve osobe u trajanju od 10 dana na jednom od grčkih ostrva (Krf, Lefkada i Zakintos). Zaista sjajna prilika da se testira novi ljubimac i potvrdi Citroen kvalitet i udobnost.

Ukoliko sve ovo nije dovoljno, tu je i nastavak saradnje sa kompanijom DDOR iz Novog Sada. Naime, uz kupovinu bilo kog modela na lizing, na poklon se dobija besplatno kasko osiguranje. A uslovi za kupovinu ovim putem su više nego povoljni, 5% je učešće, 4,99% je kamata za najtraženije modele C-Elysee, C4 i DS3, a 5,99% na sva ostala Citroen vozila. Takodje, na poklon se dobija i putno osiguranje za sve zemlje Evrope. A za kupce iz premijum segmenta predvidjena su posebna poklon iznenadjenja.

VITRO GROUP INC Marketing

Pogledajte još i: