Veliki oktanski vikend na stazi Autoprevoza u Čačku

U Subotu 21. maja posetioce očekuju brojni zanimljivi sadržaji, a najzanimljivije će biti borbe naših najboljih drifter-a u Srpskom Drift Šampionatu (SDC). U saradnji sa VW Club Serbija biće održan jedan od najvećih skupova ljubitelja Volkswagen-a u Srbiji, "Wagenfest#7". Prateća dešavanja su Stunt show, Trke RC automobila i Drift Taxi.

Ulaz za posetioce je od 12 sati a cena ulaznice u subotu iznosi 300 dinara.

Sve informacije i prijave vezane za Wagenfest >>

http://www.vw-club.rs/forum

U Nedelju 22 maja održavaju se drift dueli odličnih driftera iz regiona na " Day of Champions" u borbi za veliku nagradu Čačka. Tada će se održati i veliko Styling tamičenje - " Show'n'Shine" u puno kategorija, Stunt show, takmičenje u muzici Db drag, RC cars i brojni, drugi zabavni sadržaji.

Ulaz za posetioce je od 12 časova. Cena ulaznice za nedelju iznosi 300 dinara.

Kao i prethodnih godina Tjuning Stajling Klub, SDC i VW Klub Srbija će organizovati humanitarnu akciju sa ciljem prikupljanja pomoći za poplavljene iz Konjevića, Preljine i Preljinske Baluge.

Ove godine značajna će biti i podrška poboljšanju bezbednosti saobraćaja, usklađenost i podsticanje učesnika u saobraćaju, da povećaju osećaj odgovornosti.

“ULICA NIJE TRKAČKA STAZA” - je slogan koji će dominirati na ovogodišnjim drift trkama, Srpskog Drift Šampionata i Day of Champions šampionata 21. i 22. maja u Čačku.

Želja nam je da podignemo svest svim mladim vozačima, da vode računa gde i kako voze, da svoje umeće pokažu na bezbednom i sigurnom mestu, ne na ulici !!!

SATNICA DEŠAVANJA

Izvor: Tuning.rs

 

Pogledajte još i: