Novi ovlašćeni Mercedes partner u Nišu i promocija Mercedesa GLE Coupe

Kompanija Star Import, generalni distributer za Mercedes-Benz vozila u Srbiji, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini, promovisala je 07. septembra novog Mercedes-Benz partnera. Kompanija Agrohim Auto iz Niša postala je novi ovlašćeni prodajni i servisni centar za Mercedes-Benz vozila.

Brend Mercedes-Benz predstavlja težnju da se ponudi „najbolje!“ u pogledu proizvoda, tehnologije i usluga.

Glavna zvezda večeri bio je potpuno novi Mercedes-Benz model – GLE Coupe, koji je po prvi put prikazan u Srbiji. Ovaj model na izuzetan način kombinuje karakteristike dve klase automobila – sportsku kupe liniju i robusnost SUV vozila.

Kao ovlašćeni Mercedes-Benz prodajni partner, Agrohim Auto nudi kompletan portfolio Mercedes-Benz putničkih, kombi i dostavnih vozila u novom salonu u Nišu.

Tom prilikom, generalni direktor kompanije Star Import, gospodin Rolf-Juergen Seyerle istakao je:

- „Star Import konstantno radi na unapređenju dilerske mreže. Mi smo prepoznali kompaniju Agrohim Auto kao sjajnog partnera i sa novim prodajnim salonom i servisnim centrom u Nišu pokazujemo posvećenost Mercedes-Benz klijentima na tržištu u Srbiji“.

Agrohim Auto posluje po najstrožim Mercedes-Benz standardima sa najvišim stepenom opremljenosti za putnička vozila i za komercijalni i teretni program na dve lokacije. U okviru salona nalazi se servisni centar, koji u svom sastavu ima prijemno odeljenje, radionicu za popravku putničkih vozila, kao i lepo uređen bife u kojem stranke mogu da provedu vreme dok čekaju završetak servisa. Uz veliki broj specijalnih alata i dobro obučeno osoblje korisnicima je omogućena besprekorna usluga.

Prema rečima generalnog direktora kompanije Agrohim Auto, gospođe Jasne Stojanović:

- „S velikim zadovoljstvom želimo da objavimo da je Mercedes-Benz ponovo prisutan u Nišu. Agrohim Auto će kroz saradnju sa kompanijom Star Import uspostaviti najviše Mercedes-Benz standarde i pružiti našim klijentima najkvalitetniju uslugu“.

Događaju u Nišu prisustvovale su brojne ugledne zvanice iz poslovnog sveta, javnog života i sveta umetnosti koji su posle oficijalnog dela uživale u koktelu tokom večeri.

PR saopštenje – Star Import

Pogledajte još i: