ABS Show


B&S PRODUKCIJA Vam predstavlja sadržaj auto emisije ABS Show   

- AUTO MOTO PREMIJERE
- AUTO MOTO VESTI
- MINI TESTOVE
- NAMENSKE PRILOGE
- TV PROMOCIJE NOVIH MODELA
- PROMOCIJE AUTO I DILERSKIH KUCA
- PROMOCIJE SVIH FIRMI VEZANIH ZA AUTO MOTO INDUSTRIJU (LIZING KUĆE, OSIGURAVAJUĆA DRUŠTVA, PROIZVODNJA AUTO KOMPONENTISTIKE)
- SPECIJALNE PRIČE O AUTOMOBILIMA LJUDIMA IZ OVOG SVETA
- KOMPLETNO PRAĆENJE AUTO MOTO SPORTA U SRBIJI I POJEDINIH DOGAĐAJA VAN
 

BS produkcija je počela sa radom u martu 2008 godine kada je na Beogradskom Sajmu napravljena i prva epizoda naše a sada i vaše emisije ABS show.
Od prvog dana trudili smo se da vam na male ekrane donesemo najzanimljivije teme i dešavanja iz sveta automobila i auto moto sporta.
Uspelo nam je!!!
Na samom početku najveću pažnju smo posvećivali novim automobilima, pa smo već tada u saradnji sa kompanijom Reno Nissan Srbija započeli i naš prvi super auto test i to automobila koji danas zauzima vodeće mesto u prodaji Dacia Sandero.
Nakon šestomesečnog testa ovog Dačijinog benzinca prešli smo na još jedan super test i to Dacia Sandero u dizel varijanti.
Kroz ABS show predstavili smo vam mnoštvo automobila svih brendova, Reno, Dacia, Citreon, Honda, Fiat, Škoda, Kia, Toyota i mnoge druge.
Neki od modela i brendova na srpskom tv nebu imali su premijeru baš u emisiji ABS show.
Veliku minutažu posvećivali smo i vestima iz auto industrije i naravno auto moto sporta. Vodili smo vas na sve promocije, sajamske manifestacije i ostala zanimljiva mesta.
Ono po čemu smo već nakon godinu dana emitovanja postali poznati jesu i auto moto trke koje naša tv ekipa prati u celosti sa 3, 4 pa i više kamera. Šampionat Srbije u automobilizmu kroz sve discipline pratili smo i 2009. godine za šta smo i dobili nagradu od strane sportskog Auto moto saveza Srbije januara 2010 godine. Abs show  je emisija koja vas je do danas upoznala sa mnoštvom trkača našeg šampionata kada su u pitanju auto trke, a od prošle godine verni smo pratioci i moto trka, pa je naša ekipa u celosti pratila i tri moto dogođaja u šampionatu srbije sa 3 kamere na svakoj od trka.
Pored redovnih rubrika koje smo do sada pripremali za vas auto press, auto vesti, auto događaji, redovno radimo i mini testove automobila, a hvale radi bili smo prva tv ekipa koja je radila mini test Škode Yeti, i mini test Kie Venga.
U našoj emisiji je bilo još posebnih tema, jedino mesto na tv programu vaše televizije gde možete da pratite i priču o tjuning stajlingu i driftu koju realizujemo u saradnji sa tjuning stajling klubom iz Beograda.
2008. godine setićemo se održano je po prvi put u Srbiji i takmičenje u driftu King of Europe i to u Kragujevcu. Snimak ovog nadmetanja ekipa emisije ABS Show je realizovala uz pomoć tjuning kluba Beograd i to sa punom televizijskom opremom.
Ono na šta smo posebno ponosni jeste i način na koji smo obeležili prvi rođendan naše emisije, i to na Beogradskom internacionalnom sajmu automobila 2009 godine.
Naša emisija imala je svoj štand na sajmu, a prva tri dana sa sajma smo izveštavali u direktnim uključenjima na televiziji Kopernikus, pored koje je prenos preuzimalo i oko 30 ak tv stanica širom Srbije i Republike Srpske.
Danas se emisija abs show emituje na 130 tv kanala širom Srbije, Republike Srpske, Hrvatske, a uskoro će krenuti da se emituje i na teritoriji Makedonije i Crne Gore. Pored zemaljske televizije ABS Show se emituje i putem satelita.

Danas se emisija emitujei na kanalima Tv Arena Sport.

 Referentna lista ABS SHOW : AVTONOVA KAB CITROEN, DELTA MOTORS BMW I MINI,RENAULT NISSAN SRBIJA – RENO I DACIA,STAR IMPORT MERCEDES BENZ SRBIJA I CRNA GORA,MICUBISI INOTO, EURO SUMAR SUZUKI,FIAT - FAS, DELTA AUTOMOTO – HONDA,TOYOTA SRBIJA,EURO IMPEX PEŽO,NISSAN LF AUTO CENTAR, PETROL, LUKOIL, S – LIZING,GOODYEAR DUNLOP SAVA TIRES, TURBO SERVIS UŽICE,MAZDA NIKOM , FIAT NIKOM, PORTAL POLOVNI AUTOMOBILI, GUEVARA CF MOTO, REVOCHIP I MNOGI DRUGI

U narednom periodu trudićemo se da budemo još bolji i  inovativniji i to samo zbog Vas dragi gledaoci i prijatelji emisije.Ostanite uz vašu televiziju i ABS SHOW !!!


AUTORI EMISIJE: BOJAN NIKOLIĆ 
TIM: BOJAN NIKOLIĆ, STAŠA DUDIĆ,PREDRAG BALABAN